VASTAA KYSELYYN JA VOITA VIP-LIPUT RUISROCKIIN! 

 

 


Tervetuloa vieraaksemme 49. Ruisrockiin!

Guest-sivustolta löydät tarkempia käytännön ohjeita VIP-palveluista.

Päivitämme kevään aikana lisätietoja mm. festivaalipassin noudosta, vesibussikuljetuksesta ja VIP-alueiden palveluista.

Ruisrock-festivaali juhlitaan 6.––8.7.2018 Turussa Ruissalon kansanpuistossa. Viikonlopun aikana Ruissalossa nähdään useita kymmeniä bändejä, artisteja ja alueohjelmaesiintyjiä. 

Festivaalilla nähdään muun muassa The Chainsmokers (US), MarshmelloN.E.R.D (US), Dua Lipa (UK), CheekAlan Walker (NO), Clean Bandit (UK), First Aid Kit (SE), Silvana Imam(SE), Tyler, The Creator (US), Princess Nokia (US), Years & Years (UK), AlmaDisco EnsembleHaloo Helsinki!Ismo AlankoJVGKaija KooOlavi Uusivirta, SANNI ja Sunrise Avenue. Koko ohjelman löydät täältä.

49. kerran vietettävä Ruisrock on Suomen vanhin ja Euroopan toiseksi vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty rockfestivaali. Ruisrock valittiin vuoden festivaaliksi Industry Awards Gaalassa 2017, jo neljännen kerran peräkkäin.

Vuonna 2017 ennakkoon loppuunmyyty Ruisrock keräsi ennätykselliset 105 000 festivaalivierasta.

Tärkeä osa Ruisrock-elämystä on myös Suomen festarikesän parhaimmistoon kuuluva ruoka- ja juomatarjonta sekä viime vuosilta tuttu värikäs taideohjelma.

Ruisrockin festivaalitoimiston tavoitat sähköpostitse osoitteesta list(miukumauku)ruisrock.fi

VIP-ruokailu

Ranta-VIP-alueen paviljonkirakennuksessa on VIP-buffet. Jokaiseen ostettuun VIP tai Ruisrock+ -lippuun sisältyy yksi ruokailu Ranta VIPin buffetissa per päivä. VIP-buffetissa ruokaillaan ruokalippua vastaan. Ruokailuun oikeuttavat ruokalipukkeet saat VIP- tai Ruisrock+ -passia noutaessasi Ruisrockin akkreditointipisteeltä.

Huomioittehan, että mahdollisiin alennuslippuihin ei sisälly ruokailua.

Ranta-VIPin buffet on avoinna:

- Perjantaina 6.7. klo 13.00–21.00
- Lauantaina 7.7. klo 13.00–21.00
- Sunnuntaina 8.7. klo 13.00–19.00

 Ranta-VIPissä asiakkaita palvelee myös VIP-burgeri

Perjantaina 6.7. klo 13.00–21.00
Lauantaina 7.7. klo 13.00–21.00
Sunnuntaina 8.7. klo 13.00–19.00

 Niitty-VIPissä laadukasta pizzaa

Niitty VIPissä sijaitseva Wood & Fire valmistaa upeita artesaanipizzoja aidossa italialaisessa puu-uunissa. Tule ja testaa!  

 Juoma- ja ruokaliput

Nopeuttaaksesi asiointia anniskelualueella voit ostaa juomalippuja VIP-alueiden baareista ja Bar Niemennokan viinibaarista. Juomalippu käy maksuvälineenä jokaisella Ruisrockin anniskelualueella.  

Ruisrockin juoma- ja ruokalippuja voi ostaa ennakkoon täältä: 

 

 

Ruisrockin juoma- ja ruokaliput laskuttaa Helsinki Rock´n´roll Oy, joka huolehtii Ruisrockin anniskelusta. 

Huomioittehan, että lippuja ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi eikä niistä anneta rahaa takaisin oston yhteydessä. Liput noudetaan Ruisrockin akkreditointipisteeltä. Hintoihin lisätään paikan päällä yhden euron pantti, jonka saa takaisin, kun palauttaa ehjän pullon, tölkin tai mukin pantinpalautuspisteeseen tai baaritiskille.

VIP menu 2018

 

OMAN MAAN SADONKORJUU

 

Kotimaiset jääkasvikset (L, G, Ve)

 Kevätkaalicaesar (L, G)& ruislastuja (L)

 Uuden sadon perunaa, kylmäsavulohta & naapurimetsän kuusenkerkkää (L, G)

 Nokkosenpistämää tomaattia & papuja (L, G, Ve)

 Leipäjuustoa & makeaa kurpitsaa (VL, G)

 Sitruspaahdetut juurekset & mango-ipahilloke (L, G, Ve)

 Herne-porkkanahummus, yrttivoi (L, G)

 Leipää (L, G,)

 

KEITTIÖMESTARIN LAUDALTA

 

Perjantai

 

Mureaksi paahdettua porsaanposkea (L, G)

tai

Härkäpapupihvejä (L, Ve) 

Tsatsiki (L, G)

Lämmin kauden lisuke (L, G, Ve)

 

Lauantai

Yrttipaahdettua maissikanaa (L, G)

tai

Seesam-nyhtöhernettä (L, G,Ve)

 Omenasinappi

Lämmin kauden lisuke (L, G, Ve)

 

Sunnuntai

Ylikypsää naudanrintaa, tumma madeirakastike (L, G)

tai

Tempe manis (L, G, Ve) 

Paahdetut kaalit (L, G, Ve)

Lämmin kauden lisuke (L, G, Ve)

 

 

 

Festivaalipassin nouto

Henkilökohtaisen festivaalipassisi ja -rannekkeesi voit noutaa Ruisrockin akkreditointipisteeltä Turun keskustasta VIP-lippuasi vastaan. Lippu tulee vaihtaa henkilökohtaisesti, sillä ranneke kiinnitetään suoraan ranteeseen.

Pelkän akkreditoinnin kautta festivaalille saapuvat vieraat saavat passinsa ja rannekkeensa henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Kaikki akkreditoinnit noudetaan henkilökohtaisesti ellei toisin ole sovittu festivaaliorganisaation kanssa.

Ruisrockin akkreditointipiste:

Hotelli Radisson Blu Marina Palace
2. kerroksen aula
Linnankatu 32

Akkreditointipiste on avoinna: 

- Torstaina 5.7. klo 11.00–18.00
- Perjantaina 6.7. klo 10.00–22.00
- Lauantaina 7.7. klo 11.00–21.00
- Sunnuntaina 8.7. klo 11.00–19.00

Akkreditointipisteeltä voit myös napata mukaasi festivaalin käsiohjelman, josta löydät muun muassa aikataulun sekä festivaalialueen kartan.

 

 

Vesibussikuljetus

Ruisrockin VIP-passit oikeuttavat vesibussikuljetukseen Turun keskustasta suoraan festivaalialueelle. Matka vesiteitse kestää noin 25 minuuttia, ja lempeän merituulen puhaltaessa voit samalla ihailla huikean kaunista Aurajoen rantamaisemaa. 

Vesibussikuljetus ja laiturin uusi sijainti

Ruisrockin VIP-lippu oikeuttaa vesibussikuljetukseen Turun keskustasta suoraan festivaalialueelle. Matka vesiteitse kestää noin 25 minuuttia.

Vesibussit lähtevä tänä vuonna uudesta paikasta Aurajoen rannalta. Osoite on Läntinen Rantakatu 37. Laituri sijaitsee noin 200 metrin päässä Martinsillalta satamaa kohti kuljettaessa. Laiturille kuljetaan Marina Palacelta Aurajoen rantaa pitkin pois päin keskustasta. Vesibussiin pääsee ainoastaan festivaalirannekkeella ja -passilla, ja laivaan noustessa suoritetaan turvatarkastus. Alkoholin tuominen vesibusseihin ja festivaalialueelle on kielletty. Löydät tietoa turvallisuudesta ja listan kielletyistä esineistä Turvallisuusohjeet-sivuiltamme.

Vesibussit kulkevat nonstop-periaatteella seuraavasti:

  • Perjantaina 6.7. Keskustasta ensimmäinen lähtö klo 12.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 03.30.
  • Lauantaina 7.7. Keskustasta ensimmäinen lähtö klo 12.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 03.30.
  • Sunnuntaina klo 8.7. Keskustasta ensimmäinen lähtö klo 12.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 00.30.

Kannattaa saapua hyvissä ajoin päivän päätteeksi vesibussin laiturille lähtiessäsi Ruisrockista. Liikenteessä on enimmillään ruuhka-aikoina kuusi vesibussia.

Ruisrock+-lippuun ei sisälly vesibussikuljetusta, eli vesibussiin pääsee vain VIP-rannekeella ja -passilla.

Huomioithan myös, että vesibussi ei ole esteetön ja jyrkkien portaiden vuoksi sinne on erittäin hankalaa päästä pyörätuolilla tai kepeillä liikkuen. 

VIP-alueet

VIP-alueita on tänä kesänäkin kaksi kappaletta. Molemmat VIPit ovat anniskelualuetta ja niihin on 18 vuoden ikäraja. Maksuvälineinä alueilla käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Ranta-VIP

Ranta-VIP sijaitsee keskellä festivaalialuetta, puisen Paviljonki-rakennuksen ympäristössä. VIP- ja Ruisrock+ -vieraiden käytössä on VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut erikoisbaareineen, vesivessat sekä runsaasti istumatilaa niin sisällä kuin ulkonakin levähdyshetkiä varten. Voit esimerkiksi siemailla drinkkejä tai erikoisoluita samalla kun nautit rennosta ilmapiiristä.

Niitty-VIP

Niittylavan vierestä löytyy VIP- ja Ruisrock+ -asiakkaita palveleva Niitty-VIP. Niitty-VIP on päälavaa lähinnä oleva anniskelualue. Baarissa on tarjolla laaja juomavalikoima, ja pääset katselemaan Niittylavan keikkoja leppoisasti lähietäisyydeltä.

VIP-alueet ovat avoinna:

- Perjantaina 6.7. klo 13.00–02.00
- Lauantaina 7.7. klo 13.00–02.00 
- Sunnuntaina 8.7. klo 13.00–23.30.
Baari lopettaa tarjoilun puoli tuntia ennen alueen sulkeutumista.

HUOM! VIP-alueet ovat anniskelualuetta ja niihin on 18 vuoden ikäraja. Alle 12-vuotiaat lapset, joilla on oma VIP-passi ja VIP-ranneke, saavat oleskella VIP-alueella vanhempiensa seurassa klo 21 asti. 

Ruisrock+

Ruisrock+ sisältää kaikki Ruisrockin VIP-palvelut vesibussikuljetusta lukuunottamatta.

SAAPUMINEN FESTIVAALILLE

Festivaaliportilta löydät oman väylän VIP-asiakkaille, josta pääset kulkemaan näyttämällä ranneketta ja passia. Omalla autolla Ruissalon saareen tuleminen ei ole mahdollista, lisätietoja saapumisesta löydät TÄÄLTÄ.
Ruisrock+ passit eivät oikeuta vesibussikuljetuksiin.

VIP-ALUEET JA VIP-BUFFET

Ruisrock+ -passisi oikeuttaa sisäänpääsyn molemmille festivaalin VIP-alueille. Niitty-VIP on Niittylavaa lähinnä oleva anniskelualue. Ranta-VIP sijaitsee keskellä festivaalia, puisen Paviljonki -rakennuksen ympäristössä. VIP-vieraiden käytössä on oma A-oikeuksin varustettu baari, omat wc-tilat sekä runsaasti istumatilaa sekä sisällä että ulkona.

Maksuvälineinä alueilla käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit. VIP-alueet ovat anniskelualueita ja sinne on 18 vuoden ikäraja.

Jokaiseen ostettuun Ruisrock+ -lippuun sisältyy yksi ruokailu Ranta VIPin buffetissa per päivä. VIP-buffetissa ruokaillaan ruokalippua vastaan. Ruokaliput luovutetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä festivaalipassin noutamisen yhteydessä.

Ranta VIPin buffet on avoinna:

- Perjantaina 6.7. klo 13.00-21.00
- Lauantaina 7.7. klo 13.00-21.00
- Sunnuntaina 8.7. klo 13.00-19.00