VIP-alueita on tänä kesänäkin kaksi kappaletta. Molemmat VIPit ovat anniskelualuetta ja niihin on 18 vuoden ikäraja. Maksuvälineinä alueilla käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Ranta-VIP

Ranta-VIP sijaitsee keskellä festivaalialuetta, puisen Paviljonki-rakennuksen ympäristössä. VIP- ja Ruisrock+ -vieraiden käytössä on VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut erikoisbaareineen, vesivessat sekä runsaasti istumatilaa niin sisällä kuin ulkonakin levähdyshetkiä varten. Voit esimerkiksi siemailla drinkkejä tai erikoisoluita samalla kun nautit rennosta ilmapiiristä.

Niitty-VIP

Niittylavan vierestä löytyy VIP- ja Ruisrock+ -asiakkaita palveleva Niitty-VIP. Niitty-VIP on päälavaa lähinnä oleva anniskelualue. Baarissa on tarjolla laaja juomavalikoima, ja pääset katselemaan Niittylavan keikkoja leppoisasti lähietäisyydeltä.

VIP-alueet ovat avoinna:

- Perjantaina 6.7. klo 13.00–02.00
- Lauantaina 7.7. klo 13.00–02.00 
- Sunnuntaina 8.7. klo 13.00–23.30.
Baari lopettaa tarjoilun puoli tuntia ennen alueen sulkeutumista.

HUOM! VIP-alueet ovat anniskelualuetta ja niihin on 18 vuoden ikäraja. Alle 12-vuotiaat lapset, joilla on oma VIP-passi ja VIP-ranneke, saavat oleskella VIP-alueella vanhempiensa seurassa klo 21 asti.