Festivaalialue on täynnä musiikkia, taidetta ja tekemistä!

Käy tutustumassa Ruisrockin ohjelmaan ja festivaalialueen palveluihin. Alle olemme koonneet VIP-vieraille räätälöityjä palveluita.

Cono Sur-viinibaari

Cono Sur -viinibaarin löydät tuttuun tapaan Ranta-VIPin Paviljonkirakennuksesta. Käy tutustumassa Ruisrockin monipuoliseen viinitarjontaan!

Green Lounge

Uuden Green Lounge cocktailbaarimme löydät Ranta-VIPistä! Viihtyisän Lounge-teltan näet heti astuessasi VIP-alueelle. Valikoimassa on neljä herkullista cocktailia!

Wood & Fire

Wood & Firen hehkutetut artesaanipizzat löydät Niitty-VIPistä! Wood & Fire valmistaa upeita artesaanipizzoja aidossa italialaisessa puu-uunissa. Täällä pizzapohja on kaiken keskiössä, eikä suinkaan pelkkä alusta täytteille. Ravintola nojaa perinteiseen napolilaiseen taikinareseptiin ja pitkään nostatusaikaan, jotka takaavat syvät aromit ja rapean koostumuksen.

Ravintolan pääkokki Jason on kotoisin Uudesta-Seelannista, mutta asuu nykyään tyytyväisenä Turussa. Hän on työskennellyt useassa kaupungin huippuravintolassa ja saanut oppinsa pizzan valmistukseen italialaisilta. Jason jäi hiljattain täpärästi toiseksi Suomen pizzamestari -kisassa.

Menun ja lisätietoja löydät täältä.

Ruisrock Burger

Ruisrock Burgerin löydät Ranta-VIPistä. Mehevien ja maittavien hampurilaisten pihvivaihtoehtoina on nyhtöherne tai liha, ja annoksen kruunaavat kullankeltaiset, rapeat ranskalaiset. Hinnaston löydät täältä.

LähiTapiolan virkistyspisteet

Kaipaako festarilookkisi freesausta? LähiTapiolan virkistyspisteet löytyvät molemmilta VIP-alueilta. 

Taikuus

Oletko aina ajatellut, että taikuus tarkoittaa ilmapalloeläimiä ja kanin vetämistä hatusta? Ruisrockissa sinulla on mahdollisuus korjata ennakkoluulosi, kun palkitut taikurit Sakari Wilenius, Markus Tervo ja Heikki Varvikko esiintyvät viikonlopun ajan festivaalin VIP-alueilla. Luvassa on aikuisille suunnattua lähitaikuutta ja uskomattomia elämyksiä. Pidä siis silmät auki! 

Ruisrockin Photo Booth

Ruisrockin Photo Booth löytyy Niitty-VIPistä. Yksin tai yhdessä, käy ottamassa kuva!
#Ruisrock2017 #funbox

Narikka

VIP- ja Ruisrock+ passeilla voit veloituksetta käyttää pääportin yhteydessä olevaa narikkaa. 

Puhelimien latauspiste

Puhelimien latauspiste löytyy Ranta-VIPin Paviljonkirakennuksesta. Ota mukaan oma laturi, lataus omalla vastuulla!

Vesipiste

Muista juoda vettä välillä! Vesipullosi voit täyttää Ranta-VIPin omalla vesipisteellä tai alueen lukuisilla muilla vesipisteillä, jotka tunnistat sinisestä jätti-ilmapallosta.