Ranta-VIP-alueen paviljonkirakennuksessa on VIP-buffet. Jokaiseen ostettuun VIP tai Ruisrock+ -lippuun sisältyy yksi ruokailu Ranta VIPin buffetissa per päivä. VIP-buffetissa ruokaillaan ruokalippua vastaan. Ruokailuun oikeuttavat ruokalipukkeet saat VIP- tai Ruisrock+ -passia noutaessasi Ruisrockin akkreditointipisteeltä.

Huomioittehan, että mahdollisiin alennuslippuihin ei sisälly ruokailua.

Ranta-VIPin buffet on avoinna:

- Perjantaina 6.7. klo 13.00–21.00
- Lauantaina 7.7. klo 13.00–21.00
- Sunnuntaina 8.7. klo 13.00–19.00

 Ranta-VIPissä asiakkaita palvelee myös VIP-burgeri

Perjantaina 6.7. klo 13.00–21.00
Lauantaina 7.7. klo 13.00–21.00
Sunnuntaina 8.7. klo 13.00–19.00

 Niitty-VIPissä laadukasta pizzaa

Niitty VIPissä sijaitseva Wood & Fire valmistaa upeita artesaanipizzoja aidossa italialaisessa puu-uunissa. Tule ja testaa!  

 Juoma- ja ruokaliput

Nopeuttaaksesi asiointia anniskelualueella voit ostaa juomalippuja VIP-alueiden baareista ja Bar Niemennokan viinibaarista. Juomalippu käy maksuvälineenä jokaisella Ruisrockin anniskelualueella.  

Ruisrockin juoma- ja ruokalippuja voi ostaa ennakkoon täältä: 

 

 

Ruisrockin juoma- ja ruokaliput laskuttaa Helsinki Rock´n´roll Oy, joka huolehtii Ruisrockin anniskelusta. 

Huomioittehan, että lippuja ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi eikä niistä anneta rahaa takaisin oston yhteydessä. Liput noudetaan Ruisrockin akkreditointipisteeltä. Hintoihin lisätään paikan päällä yhden euron pantti, jonka saa takaisin, kun palauttaa ehjän pullon, tölkin tai mukin pantinpalautuspisteeseen tai baaritiskille.

VIP menu 2018

 

OMAN MAAN SADONKORJUU

 

Kotimaiset jääkasvikset (L, G, Ve)

 Kevätkaalicaesar (L, G)& ruislastuja (L)

 Uuden sadon perunaa, kylmäsavulohta & naapurimetsän kuusenkerkkää (L, G)

 Nokkosenpistämää tomaattia & papuja (L, G, Ve)

 Leipäjuustoa & makeaa kurpitsaa (VL, G)

 Sitruspaahdetut juurekset & mango-ipahilloke (L, G, Ve)

 Herne-porkkanahummus, yrttivoi (L, G)

 Leipää (L, G,)

 

KEITTIÖMESTARIN LAUDALTA

 

Perjantai

 

Mureaksi paahdettua porsaanposkea (L, G)

tai

Härkäpapupihvejä (L, Ve) 

Tsatsiki (L, G)

Lämmin kauden lisuke (L, G, Ve)

 

Lauantai

Yrttipaahdettua maissikanaa (L, G)

tai

Seesam-nyhtöhernettä (L, G,Ve)

 Omenasinappi

Lämmin kauden lisuke (L, G, Ve)

 

Sunnuntai

Ylikypsää naudanrintaa, tumma madeirakastike (L, G)

tai

Tempe manis (L, G, Ve) 

Paahdetut kaalit (L, G, Ve)

Lämmin kauden lisuke (L, G, Ve)