akkreditointi 2

Infopisteet

Ruisrockin kaksi infopistettä palvelevat festivaalikansaa erilaisissa kysymyksissä. Infopisteiltä löytyy käsiohjelmia ja ilmaisia korvatulppia. Myynnissä on myös muun muassa sadetakkeja ja aurinkorasvaa. Infon tavoittaa tarvittaessa festivaalin aikana myös puhelimitse numerosta 044-912 4928.

Narikka

Ruisrockin narikka sijaitsee pääportilla. Sinne voi jättää ylimääräiset varusteet talteen. Narikassa voit käydä myös festarin aikana alueelta käsin. Narikkamaksu on 3 euroa € ja käynti narikalla 1 €euro.

Huom! Narikkaan jätetyt tavarat saat takaisin ainoastaan narikkalappua vastaan. Järjestäjä ei ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

Narikasta löytyy myös alkometri ajokunnon selvittämistä varten. Alkometri: 2 euroa /puhallus.

Puhelinnumero: 044-912 4926

Löytötavarat

Kaikki löytötavarat toimitetaan festivaalin narikkaan, josta niitä voi tiedustella festivaalin aikana. Puhelintiedustelut löytötavaroista numerosta 044-912 4926 festivaalin aukioloaikoina (pe 16-03, la klo 13-03 ja su klo 13-23). Festivaalin jälkeen löytötavaroita voi kysellä Suomen löytötavarapalvelusta.

Pankkiautomaatti ja korttimaksaminen

Festivaalialueelta ei löydy pankkiautomaattia. Anniskelualueilla ja festivaalin omissa ravintoloissa maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit. Myös osassa myyntipisteistä kelpaavat kortit, mutta kannattaa varata käteistä tarpeeksi mukaan.