Infopiste

Ruisrockin infopiste palvelee festivaalikansaa erilaisissa kysymyksissä Niityllä. Infopisteeltä jaetaan käsiohjelmia ja ilmaisia Howard Leight -korvatulppia. 

Narikka

Ruisrockin narikka sijaitsee pääportilla. Sinne voi jättää ylimääräiset varusteet talteen. Narikassa voit käydä myös festarin aikana alueelta käsin. Narikkamaksu on 3 euroa € ja käynti narikalla 1 €euro.

Narikkaan jätetyt tavarat saat takaisin ainoastaan narikkalappua vastaan. Järjestäjä ei ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

Narikasta löytyy myös alkometri, 2 euroa/puhallus.

Puhelinnumero: 041 796 4940

Löytötavarat

Löytötavarat toimitetaan festivaalin narikkaan, josta niitä voi tiedustella festivaalin aikana. Puhelintiedustelut löytötavaroista numerosta 041 796 4940 festivaalin aukioloaikoina (pe 13-03, la klo 13-03 ja su klo 13-00). Festivaalin jälkeen löytötavaroita voi kysellä Suomen löytötavarapalvelusta. Pyöräparkkiin jätetyt polkupyörät toimitetaan samaan paikkaan.

Kännykän latauspisteet

Festivaalialueella on kaksi kännykän latauspistettä, Niityllä ja Rannalla. Lataus tapahtuu omalla laturilla.

Pankkiautomaatti ja korttimaksaminen

Festivaalialueelta ei löydy pankkiautomaattia. Anniskelualueilla ja festivaalin omissa ravintoloissa maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit. Myös käteistä voi halutessaan varata mukaan.