majoitus teltat

Festivaaliviikonloppuna Turku täyttyy jälleen ääriään myöten. Ruisrockin järjestäjät sekä yhteistyökumppanit tarjoavat erilaisina majoitusvaihtoehtoina hotelli-, koulu- ja leirintäaluemajoitusta, joista löydät lisätietoa alta. Suosittelemme varaamaan majoituspaikat hyvissä ajoin kevään aikana.

Artukainen Camping

Ruisrock-festivaalin oma leirintäalue Artukainen Camping sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä osoitteessa Artukaisten kiitotie. Festivaalialueelta on noin 6,5 kilometrin matka Artukaisiin. Leirinnän ja festaribussiaseman välillä kulkee leirinnän asiakkaille ilmainen festaribussi.

 • Leiriytyminen on sallittu ainoastaan virallisella leirintäalueella, ja leirintäalue on tarkoitettu vain Ruisrockin kävijöille. Leiriytyjillä on oltava festivaalilippu, joka tarkastetaan saapumisen yhteydessä.
 • Leirintälippu vaihdetaan saapumisen yhteydessä rannekkeeseen.
 • Kun ostat leirintälippusi ennakkoon, varmistat paikkasi leirintäalueella koko festivaaliviikonlopun ajaksi riippumatta siitä, minä päivänä saavut.
 • Jos leirintäalue on myyty loppuun, et voi enää ostaa lippua edes sellaiseen telttaan, joka on jo alueella. Ostathan siis koko telttaseurueesi liput kerralla!
 • Asuntoautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Yhtä asuntoautoa kohti riittää siis yksi asuntoautopaikkalippu, mutta jokaisella asuntoautossa yöpyvällä tulee olla oma lippu leirintään.
 • Leirintälippu on henkilökohtainen ja nimetty. Mikäli haluat muuttaa nimen lippuun, ota yhteys Tiketin asiakaspalveluun sähköpostitse info@tiketti.fi. Nimen muutoksesta peritään Tiketin palvelumaksu.
 • Artukainen Campingissä ei ole määritelty kokoa teltalle, mutta jätäthän suurimmat telttarakenteet kotiin. Erillisiä huvitelttoja, telttakatoksia tai paviljonkeja ei voi rakentaa telttojen päälle.

Artukainen Campingin liput ja lippupaketit

Artukainen Campingin lippuja myy Tiketti.

 • 3 päivän lippu + leirintä 190 €
 • Leirintälippu 40 € / hlö
 • Asuntoautopaikka  25 € (huom. majoittujien ostettava myös leirintäliput!)

Saapuminen Artukainen Campingiin

Artukainen Camping sijaitsee Gatorade Centerin (entinen Turkuhalli) ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa, osoitteessa Artukaisten kiitotie. Seuraa matkalla Artukainen Camping -kylttejä.

Turun keskustasta pääset Artukainen Campingin läheisyyteen Kauppatorilta busseilla 12, 32 ja 61. Bussit 32 ja 61 pysähtyvät myös Turun rautatieasemalla. Aikataulut ja tarkat pysäkkitiedot löydät Föli-reittioppaasta.

Kulkeminen Artukainen Campingistä festivaalille

Artukainen Campingistä kulkee festaribussi Ruissalon festaribussiasemalle ja takaisin leirintään. Festaribussiasemalta on vajaan kahden kilometrin kävelymatka festivaalialueelle.

Henkilöautojen pysäköinti

Artukainen Campingin vieressä on henkilöautojen pysäköintialue, joka on avoinna leirintäalueen aukioloaikoina torstaista maanantaihin. Pysäköintimaksu on 5 euroa/pysäköintikerta.

Autossa yöpyminen ja auton tuominen leirintäalueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Asuntoautot

Artukainen Campingissä on asuntoautoille oma alueensa, jonne voi saapua ainoastaan rekisteröidyillä asuntoautoilla. Tilanpuutteen vuoksi alueelle ei voi tuoda asuntovaunua. Valitettavasti emme voi tarjota sähköä asuntoautoihin.

Asuntoautoalue sijaitsee aivan telttaleirinnän kyljessä, mutta teltan pystyttäminen itse asuntoautoalueelle ei ole mahdollista. Kaikki leirintäalueen palvelut ovat kuitenkin asuntoautolla saapuvien käytössä. Huomioithan, että mikäli poistut asuntoautolla alueelta, veloitamme uuden asuntoautopaikkamaksun saapuessasi takaisin.

Artukainen Campingin palvelut

Leirintäalueella palvelevat ympäri vuorokauden Artukaisten elintarvikekioski, narikka, info sekä ensiapu- ja löytötavarapiste. Lähin kauppa sekä käteisnostomahdollisuus ovat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä leirinnästä.

Ilmaiset suihkut ovat leiriytyjien käytössä aamusta iltaan. Artukainen Campingissä ei ole sisäsuihkuja.

Sauna on käytössä festivaaliviikonloppuna perjantaista sunnuntaihin seuraavasti:

 • naiset klo 10.00–12.00
 • miehet klo 12.00–14.00
 • miehet & naiset klo 14.00–15.00

Festivaalibussit kuljettavat leirintäalueen asiakkaita Artukainen Campingin ja festaribussiaseman välillä nonstopina festivaalin aukioloaikojen mukaan.

Artukainen Campingissä voi grillata leirinnän omalla grillausalueella.

Leiriytyjillä on käytössään ilmainen kännykän latauspiste koko festivaalin ajan. Lataus omalla vastuulla.

Erilaisia pihapelejä voi vuokrata panttia vastaan Artukaisten elintarvikekioskista.

Beauty Bar by Hiusmuotoilua tunteella tarjoaa leirintäalueen asiakkaille kampaamopalveluita perjantaista sunnuntaihin klo 10–15. Hiukset saa pikakampauksella festarikuntoon pientä maksua vastaan.

Bloks-jääpalakärry on Artukainen Camping -alueella perjantaista sunnuntaihin klo 9–17.

Muistathan festivaalin päätteeksi toimittaa roskasi leirinnän kierrätyspisteelle!

Turun kaupungin leirintäalue Saaronniemessä

Ruissalon saaren päässä, Saaronniemessä, sijaitsee toinen leirintäalue Ruissalo Camping, jota ylläpitää Turun kaupunki. Ruisrock ei vastaa Ruissalo Campingin toiminnasta, tiedustelut siis suoraan Ruissalo Campingiin. Tiedustelut Saaronniemen leirintäalueesta puhelimitse (02) 262 5100 tai sähköpostitse ruissalo.camping@turku.fi.

Koulumajoitus

Rauhallista sisämajoitusta kaipaavien kannattaa tutustua koulumajoitukseen, jota TuTo järjestää festivaaliviikon torstaista maanantaihin eri kouluissa Turussa. Ennen 3.7. tehtyjen ja maksettujen varausten hinta on 15 euroa/yö/hlö. Tämän jälkeen hinta on 17 euroa yöltä.

Hotellipaketit

Hotellipaketit kolmen päivän festarilipulla ja pe–su-majoituksella on myyty loppuun. Hotellipaketteja on jäljellä su–ma-yölle Visit Turun verkkokaupassa. Paketti sisältää sunnuntain pääsylipun tai VIP-lipun.