liput tausta

Ruisrock 2017 liput

3 päivän lippu 155 €
2 päivän lippu 135 €
1 päivän lippu 90 €

Leirintäliput Artukainen Campingissä:

Leirintälippu 40 € | Asuntoautopaikka 25 € | 3 päivän lippu + leirintä 190 €

Leirintälippuja myy Tiketti.

Ruirock+ ja VIP-lippujen hinnat ja lisätiedot löydät täältä.

 

 

Kaikki Ruisrockin pääsyliput luetaan portilla elektronisesti. Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle vain kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän.

Pdf-lippuihin tulostuu aina ostajan nimi, mutta ne eivät ole henkilökohtaisia. Lipun voi siis käyttää kuka vain. Huomioithan, että lipun voi kuitenkin käyttää vain kerran.

Tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista, eikä ostettua lippua voi palauttaa tai vaihtaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

liput

Kulttuurisetelit

Voit ostaa Ruisrockin ennakkolippusi myös kulttuuriseteleillä tai -kortilla. Huomaathan, että kulttuurietu ei koske VIP- eikä Ruisrock+-lippuja, koska VIP-liput sisältävät ruokailun ja muita edun piiriin kuulumattomia asioita. Myöskään leirintälippuja ei voi ostaa kulttuuriseteleillä tai -kortilla.

Tarkista Tiketin, Lippupisteen ja Ticketmasterin sivuilta, mitkä kulttuuriedut käyvät maksutapana.

liput

Ikärajat

Ruisrock on ikärajaton, mutta suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat aikuisen seurassa.  Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

liput

Yli 70-vuotiaat

Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Ruisrockiin valitsemanaan festivaalipäivänä. Lisäksi he saavat matkustaa kyseisenä päivänä maksutta vesibussilla Turun keskustasta festivaalialueelle ja takaisin. Yli 70-vuotiaiksi lasketaan kaikki viimeistään tänä vuonna 70 vuotta täyttävät henkilöt.

Festivaalirannekkeen voi hakea Turun keskustassa Ruisrock-kioskilta tai Ruisrockin akkreditointipisteestä. Rannekkeen saa haluamalleen päivälle joko perjantaiksi, lauantaiksi tai sunnuntaiksi henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Rannekkeita jaetaan Ruisrock-kioskilla Turun Kauppatorilla maanantaista 3.7. alkaen. Akkreditointipisteessä rannekkeita jaetaan torstaista 6.7. alkaen. Akkreditointipiste sijaitsee hotelli Radisson Blu Marina Palacen 2. kerroksen aulassa. Hotellin osoite on Linnankatu 32. Ranneketta ei tarvitse tilata etukäteen, eikä tulostaan tarvitse ilmoittaa ennakkoon.

Akkreditointipisteen ja Ruisrock-kioskin aukioloajat ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin.

Avustajat

Mikäli yli 70-vuotiaalla on tarve ottaa mukaan festivaalialueelle avustaja, asiasta tulee olla etukäteen yhteydessä festivaalitoimistoon. Kaikki tilanteet ja tarpeet käsitellään tapauskohtaisesti. Avustajan tarpeesta voi lähettää sähköpostia palaute@ruisrock.fi tai soittaa Ruisrockin toimistoon numeroon 044-9661384. 

 

liput

VIP-liput

Koe Ruisrock tyylikkäästi VIP-eduilla kuorrutettuna. Saavu alueelle kätevästi vesibussilla, virkistäydy keikkojen välissä VIP-alueiden samppanja-, cocktail- ja muissa erikoisbaareissa ja liiku vapaasti rannekkeen avulla alueelta pois ja takaisin. VIP-alueilta voit myös seurata Ranta- ja Niitty-lavojen keikkoja.

Kaikki VIP- ja Ruisrock+ -lipputyyppien rajoitetut erät ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Myynnissä on myös hotellipaketti, joka sisältää kolmen päivän VIP-lipun. Hotellipaketit ovat myynnissä Visit Turun verkkokaupassa.

Yrityksille yli kymmenen lipun tilaukset osoitteesta vip@ruisrock.fi

Lisää tietoa muun muassa vesibussikuljetuksesta lisätään tälle sivulle myöhemmin keväällä.

Ruisrock VIP

3 päivän VIP 399 €
Perjantain VIP 199 €€
Lauantain VIP 239 €
Sunnuntain VIP 199 €€

Ruisrock VIP -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Ruissaloon ja takaisin, buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Lippuun kuuluvat myös henkilökohtainen festivaalipassi sekä ranneke, jolla voit päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. VIP-vieraana pääset kätevästi vesibussilla Turun keskustasta Aurajokea pitkin suoraan keskelle Ruisrockin festivaalihumua. Lue lisää VIP-alueesta alempaa.

Ruisrock+

3 päivän Ruisrock+ 299 €
Perjantain Ruisrock+ 149 €€
Lauantain Ruisrock+ 169 €
Sunnuntain Ruisrock+ 149 €€

Ruisrock+ -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Lippuun kuuluvat myös henkilökohtainen festivaalipassi sekä ranneke, jolla voit päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Pääportilla on oma sisäänkäyntikaista. Ruisrock+ -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta.

Ostaminen

Jokaiselle VIP-lipun ostaneelle toimitetaan sähköpostitse ohjeistus lipun käytöstä viimeistään kaksi viikkoa ennen festivaalia. Lippuihin sisältyy ruokailu, minkä vuoksi lippua ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.

Ikäraja

VIP- ja Ruisrock+ -lippujen ikäraja on 18 vuotta. Alle 12-vuotiaat pääsevät vanhempiensa seurassa VIP-alueelle, kunhan heillä on oma lippu. Alle 7-vuotiaat pääsevät lipullisen aikuisen mukana ilmaiseksi. Kun noudatte festivaalipassinne akkreditointipisteeltä, varautukaa todistamaan ikänne.

VIP-lippujen noutaminen

Henkilökohtainen VIP- tai Ruisrock+ -passi ja -ranneke noudetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä Turun keskustasta. Samalla saat myös ruokailuliput (1 lippu / päivä).

Muistathan varata henkilöllisyystodistuksesi mukaan, sillä passi luovutetaan vain sitä ja festivaalilippua vastaan. VIP- ja Ruisrock+ -passeja ja -rannekkeita ei postiteta etukäteen, eikä pelkällä lipulla pääse festivaalialueelle eikä vesibussikuljetukseen. Passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta.

Mikäli et pääsekään Ruisrockiin, voit vaihtaa lipun toisen henkilön nimiin. Tässä tapauksessa ota yhteyttä osoitteeseen vip@ruisrock.fi. Nimimuutokset koskevat vain Tiketistä ostettuja VIP- ja Ruisrock+ -lippuja. Akkreditoinnin kautta hyväksyttyjä VIP-passeja ei voi muuttaa.

VIP-alueet

VIP-alueita on kaksi, Ranta- ja Niitty-VIP. Molemmat ovat anniskelualuetta, ja niihin on 18 vuoden ikäraja. Maksuvälineinä alueilla käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Vip-alueet ovat auki festivaalin aukioloaikoina.

VIP-buffet

Jokaiseen ostettuun VIP- ja Ruisrock+ -lippuun sisältyy päivittäin yksi ruokailu Ranta-VIPin buffetissa. Ruokaliput luovutetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä festivaalipassin noutamisen yhteydessä.