liput.jpg

Ruisrock 2018 liput

Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä

 

Ruisrockin tavalliset pääsyliput luetaan portilla elektronisesti. Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle vain kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän.

Pdf-lippuihin tulostuu aina ostajan nimi, mutta festivaalin tavalliset pääsyliput eivät ole henkilökohtaisia. Tavallisen pääsylipun voi siis käyttää kuka vain. Huomioithan, että lipun voi kuitenkin käyttää vain kerran päivässä.

VIP- ja Ruisrock+-liput ovat henkilökohtaisia, tutustu tarkemmin niiden käytäntöihin.

Artukainen Campingin liput ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä, ja Tiketti perii nimenmuutoksesta palvelumaksun. 

Tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista, eikä ostettua lippua voi palauttaa tai vaihtaa. 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kulttuurisetelit

Voit ostaa Ruisrock-lippusi myös kulttuuriseteleillä tai -kortilla. Huomaathan, että kulttuurietu ei koske VIP- eikä Ruisrock+-lippuja, koska VIP-liput sisältävät ruokailun ja muita edun piiriin kuulumattomia asioita. Myöskään leirintälippuja ei voi ostaa kulttuuriseteleillä tai -kortilla.

Tarkista Tiketin sivuilta, mitkä kulttuuriedut käyvät maksutapana.

Ikärajat

Ruisrock on ikärajaton, mutta suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat aikuisen seurassa. Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

Yli 70-vuotiaat

Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Ruisrockiin valitsemanaan festivaalipäivänä. Lisäksi he saavat matkustaa kyseisenä päivänä maksutta vesibussilla Turun keskustasta festivaalialueelle ja takaisin. Yli 70-vuotiaiksi lasketaan kaikki, jotka täyttävät 70 vuotta viimeistään vuonna 2018.

Tietoa festivaalirannekekäytännöstä lisätään sivuille myöhemmin.

Avustajat

Mikäli yli 70-vuotiaalla on tarve ottaa mukaan festivaalialueelle avustaja, asiasta tulee olla etukäteen yhteydessä festivaalitoimistoon. Kaikki tilanteet ja tarpeet käsitellään tapauskohtaisesti. Avustajan tarpeesta voi lähettää sähköpostia saavutettavuus@ruisrock.fi.

 

VIP-liput

Koe Ruisrock tyylikkäästi VIP-eduilla kuorrutettuna. Saavu alueelle kätevästi vesibussilla, virkistäydy keikkojen välissä VIP-alueiden baareissa ja liiku vapaasti rannekkeen avulla alueelta pois ja takaisin. VIP-alueilta voit myös seurata Ranta- ja Niitty-lavojen keikkoja.

Kaikki VIP- ja Ruisrock+ -lipputyyppien rajoitetut erät ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Lisätietoja VIP-alueiden palveluista löydätte täältä.

Ruisrock VIP

3 päivän VIP 429 €
Perjantain VIP 219 €€
Lauantain VIP 259 €
Sunnuntain VIP 219 €€

Ruisrock VIP -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Ruissaloon ja takaisin, buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Lippuun kuuluvat myös henkilökohtainen festivaalipassi sekä ranneke, joilla voit päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. VIP-vieraana pääset kätevästi vesibussilla Turun keskustasta Aurajokea pitkin suoraan keskelle Ruisrockin festivaalihumua.

Ruisrock+

3 päivän Ruisrock+ 329 €
Perjantain Ruisrock+ 179 €€
Lauantain Ruisrock+ 219 €
Sunnuntain Ruisrock+ 179 €€

Ruisrock+ -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Lippuun kuuluvat myös henkilökohtainen festivaalipassi sekä ranneke, jolla voit päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Pääportilla on oma sisäänkäyntikaista. Ruisrock+ -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta.

Ostaminen

Jokaiselle VIP-lipun ostaneelle toimitetaan sähköpostitse ohjeistus lipun käytöstä viimeistään kaksi viikkoa ennen festivaalia. Lippuihin sisältyy ruokailu, minkä vuoksi lippua ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.

Ikäraja

VIP-alueet ovat anniskelualuetta, ja niiden ikäraja on 18. Varautukaa todistamaan ikänne, kun noudatte festivaalipassinne akkreditointipisteeltä.

Alle 12-vuotiaille on mahdollista ostaa VIP-lippu, mikäli he saapuvat vanhempiensa seurassa. Asiasta tulee olla yhteydessä osoitteeseen vip@ruisrock.fi ennen lipun ostoa.

Alaikäisillä ei ole pääsyä VIP-alueille enää kello 21.00 jälkeen.

VIP-lippujen noutaminen

Henkilökohtainen VIP- tai Ruisrock+ -passi ja -ranneke noudetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä Turun keskustasta, joka sijaitsee hotelli Radisson BLU Marina Palacen 2. kerroksen aulassa (Linnankatu 32). Samalla saat myös ruokailuliput (1 lippu/päivä).

Passi- ja ranneke luovutetaan festivaalilippua vastaan. VIP- ja Ruisrock+ -passeja ja -rannekkeita ei postiteta etukäteen, eikä pelkällä lipulla pääse festivaalialueelle eikä vesibussikuljetukseen. Passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta, sillä ranneke kiinnitetään käteen paikan päällä.

Mikäli et pääsekään Ruisrockiin, voit vaihtaa lipun toisen henkilön nimiin Tiketin kautta. Tässä tapauksessa ota yhteyttä osoitteeseen info@tiketti.fi. Nimimuutokset koskevat vain Tiketistä ostettuja VIP- ja Ruisrock+ -lippuja. Akkreditoinnin kautta hyväksyttyjä VIP-passeja ei voi muuttaa.

Vesibussikuljetus

Ruisrockin VIP-passit oikeuttavat vesibussikuljetukseen Turun keskustasta suoraan festivaalialueelle. Matka vesiteitse kestää noin 25 minuuttia.

Vesibussin lähtölaituri löytyy Martinsillan vierestä osoitteesta Itäinen Rantakatu 46. Laiturille kuljetaan hotelli Marina Palacelta Aurajoen rantaa pitkin noin 600 metriä pois päin keskustasta ja ylittämällä joki Myllysillalta tai Martinsillalta. Vesibussiin pääsee ainoastaan festivaalipassilla, ja laivaan noustessa suoritetaan turvatarkastus. Huomioithan, että vesibussiin on hankala päästä pyörätuolilla.

Ruisrock+ -passit eivät oikeuta vesibussikuljetuksiin.

VIP-alueet

VIP-alueita on kaksi, Ranta- ja Niitty-VIP. Molemmat ovat anniskelualuetta, ja niihin on 18 vuoden ikäraja. Maksuvälineinä alueilla käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

VIP-alueet ovat auki festivaalin aukioloaikoina.

VIP-buffet

Jokaiseen ostettuun VIP- ja Ruisrock+ -lippuun sisältyy päivittäin yksi ruokailu Ranta-VIPin buffetissa. Ruokaliput luovutetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä festivaalipassin noutamisen yhteydessä.