liput tausta

Ruisrock 2017 liput

3 päivän lippu 155 € - Loppuunmyyty

2 päivän lippu 135 €
Perjantai-lauantai - Loppuunmyyty
Lauantai-sunnuntai - Loppuunmyyty
Perjantai+sunnuntai - Loppuunmyyty

1 päivän lippu 90 €
Perjantai - Loppuunmyyty
Lauantai - Loppuunmyyty
Sunnuntai - Loppuunmyyty

Loppuunmyytyjä lippuja ei enää vapaudu myyntiin.

Ruiskioski ei enää myy festivaalilippuja. Kioskilla ovat myynnissä kolmen päivän pyöräparkki- ja festaribussiliput.

Ota festivaalille mukaan alkuperäinen pääsylippu. Liput luetaan porteilla elektronisesti - sisään pääsee kerran päivässä!

 

Leirintäliput Artukainen Campingissä:

Leirintälippu 40 € | Asuntoautopaikka 25 € - Loppuunvarattu | 3 päivän lippu + leirintä 190 € - Loppuunmyyty

Leirintälippuja myy Tiketti.

Ruirock+ ja VIP-lippujen hinnat ja lisätiedot löydät täältä.

 

 

Kaikki Ruisrockin pääsyliput luetaan portilla elektronisesti. Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle vain kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän.

Pdf-lippuihin tulostuu aina ostajan nimi, mutta ne eivät ole henkilökohtaisia. Lipun voi siis käyttää kuka vain. Huomioithan, että lipun voi kuitenkin käyttää vain kerran.

Tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista, eikä ostettua lippua voi palauttaa tai vaihtaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

liput

Ruiskioski

Voit hankkia festarilippusi myös Ruiskioskilta, joka sijaitsee Turun kauppatorilla Aurakadun ja Yliopistonkadun kulmassa. Kioskilta saat lisäksi vastauksia Ruisrock-aiheisiin kysymyksiin sekä tärppejä festivaalille.

Kioskilla ovat myynnissä kaikki Ruisrockin lipputyypit sekä Artukainen Campingin leirintäliput. Myynnissä on myös kolmen päivän pyöräparkkilippuja ja bussilippuja. Kolmen päivän pyöräparkkilippu maksaa 10 euroa ja bussilippu 18 euroa.

Kioskilla käyvät maksuvälineinä käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Maestro, debit- ja kredit-kortit (Visa ja Mastercard), Tiketin lahjakortti, Virikesetelit, Tyky-Kuntoseteli+, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo -kortti, Kulttuuripassi, Wellness Wallet, Ticket Mind&Body -kortti sekä Ticket Duo -kortti.

Ruiskioski on avoinna:

arkisin klo 11––18

perjantaina 7.7. klo 11–20
lauantaina 8.7. klo 11–20
sunnuntaina 9.7. klo 11–18

liput

Kulttuurisetelit

Voit ostaa Ruisrockin ennakkolippusi myös kulttuuriseteleillä tai -kortilla. Huomaathan, että kulttuurietu ei koske VIP- eikä Ruisrock+-lippuja, koska VIP-liput sisältävät ruokailun ja muita edun piiriin kuulumattomia asioita. Myöskään leirintälippuja ei voi ostaa kulttuuriseteleillä tai -kortilla.

Tarkista Tiketin, Lippupisteen ja Ticketmasterin sivuilta, mitkä kulttuuriedut käyvät maksutapana.

liput

Ikärajat

Ruisrock on ikärajaton, mutta suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat aikuisen seurassa.  Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

liput

Yli 70-vuotiaat

Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Ruisrockiin valitsemanaan festivaalipäivänä. Lisäksi he saavat matkustaa kyseisenä päivänä maksutta vesibussilla Turun keskustasta festivaalialueelle ja takaisin. Yli 70-vuotiaiksi lasketaan kaikki viimeistään tänä vuonna 70 vuotta täyttävät henkilöt.

Festivaalirannekkeen voi hakea Ruiskioskilta, joka sijaitsee Turun keskustassa Aurakadun ja Yliopistonkadun kulmassa. Rannekkeen saa haluamalleen päivälle joko perjantaiksi, lauantaiksi tai sunnuntaiksi henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Rannekkeita jaetaan Ruiskioskilla keskiviikosta 5.7. alkaen. Rannekkeita on rajoitettu määrä. Niitä ei voi tilata etukäteen, eikä tulostaan tarvitse ilmoittaa ennakkoon.

Ruiskioskin aukioloajat:

  • ke 5.7. klo 11–18
  • to 6.7. klo 11–18
  • pe 7.7. klo 11–20
  • la 8.7. klo 11–20
  • su 9.7. klo 11–18

Avustajat

Mikäli yli 70-vuotiaalla on tarve ottaa mukaan festivaalialueelle avustaja, asiasta tulee olla etukäteen yhteydessä festivaalitoimistoon. Kaikki tilanteet ja tarpeet käsitellään tapauskohtaisesti. Avustajan tarpeesta voi lähettää sähköpostia saavutettavuus@ruisrock.fi tai soittaa Ruisrockin toimistoon numeroon 044-966 1384. 

 

liput

VIP-liput

Koe Ruisrock tyylikkäästi VIP-eduilla kuorrutettuna. Saavu alueelle kätevästi vesibussilla, virkistäydy keikkojen välissä VIP-alueiden samppanja-, cocktail- ja muissa erikoisbaareissa ja liiku vapaasti rannekkeen avulla alueelta pois ja takaisin. VIP-alueilta voit myös seurata Ranta- ja Niitty-lavojen keikkoja.

Kaikki VIP- ja Ruisrock+ -lipputyyppien rajoitetut erät ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Yrityksille yli kymmenen lipun tilaukset osoitteesta vip@ruisrock.fi

Lisätietoja VIP-alueiden palveluista löydätte täältä.

Ruisrock VIP

3 päivän VIP 399 € - Loppuunmyyty
Perjantain VIP 199 €€ - Loppuunmyyty
Lauantain VIP 239 € - Loppuunmyyty
Sunnuntain VIP 199 €€ - Loppuunmyyty

Ruisrock VIP -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Ruissaloon ja takaisin, buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Lippuun kuuluvat myös henkilökohtainen festivaalipassi sekä ranneke, jolla voit päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. VIP-vieraana pääset kätevästi vesibussilla Turun keskustasta Aurajokea pitkin suoraan keskelle Ruisrockin festivaalihumua. Lue lisää VIP-alueesta alempaa.

Ruisrock+

3 päivän Ruisrock+ 299 € - Loppuunmyyty
Perjantain Ruisrock+ 149 €€ - Loppuunmyyty
Lauantain Ruisrock+ 169 € - Loppuunmyyty
Sunnuntain Ruisrock+ 149 €€ - Loppuunmyyty

Ruisrock+ -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Lippuun kuuluvat myös henkilökohtainen festivaalipassi sekä ranneke, jolla voit päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Pääportilla on oma sisäänkäyntikaista. Ruisrock+ -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta.

Ostaminen

Jokaiselle VIP-lipun ostaneelle toimitetaan sähköpostitse ohjeistus lipun käytöstä viimeistään kaksi viikkoa ennen festivaalia. Lippuihin sisältyy ruokailu, minkä vuoksi lippua ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.

Ikäraja

VIP-alueet ovat anniskelualuetta, ja niiden ikäraja on 18. Varautukaa todistamaan ikänne, kun noudatte festivaalipassinne akkreditointipisteeltä.

Alle 12-vuotiaille on mahdollista ostaa VIP-lippu, mikäli he saapuvat vanhempiensa seurassa. Asiasta tulee olla yhteydessä osoitteeseen vip@ruisrock.fi ennen lipun ostoa.

Alaikäisillä ei ole pääsyä VIP-alueille enää kello 21.00 jälkeen.

VIP-lippujen noutaminen

Henkilökohtainen VIP- tai Ruisrock+ -passi ja -ranneke noudetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä Turun keskustasta, joka sijaitsee hotelli Radisson BLU Marina Palacen 2. kerroksen aulassa (Linnankatu 32). Samalla saat myös ruokailuliput (1 lippu / päivä).

Radisson Blue Marina Palace akkreditointipisteen aukioloajat:

Torstaina 6.7. klo 11.00–-18.00
Perjantaina 7.7. klo 11.00-–22.00
Lauantaina 8.7. klo 11.00–-21.00
Sunnuntaina 9.7. klo 11.00-–19.00

Passi- ja ranneke luovutetaan festivaalilippua vastaan. VIP- ja Ruisrock+ -passeja ja -rannekkeita ei postiteta etukäteen, eikä pelkällä lipulla pääse festivaalialueelle eikä vesibussikuljetukseen. Passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta, sillä ranneke kiinnitetään käteen paikan päällä.

Mikäli et pääsekään Ruisrockiin, voit vaihtaa lipun toisen henkilön nimiin Tiketin kautta. Tässä tapauksessa ota yhteyttä osoitteeseen info@tiketti.fi. Nimimuutokset koskevat vain Tiketistä ostettuja VIP- ja Ruisrock+ -lippuja. Akkreditoinnin kautta hyväksyttyjä VIP-passeja ei voi muuttaa.

Vesibussikuljetus

Lisätietoja vesibussikuljetuksesta löydätte täältä.

VIP-alueet

VIP-alueita on kaksi, Ranta- ja Niitty-VIP. Molemmat ovat anniskelualuetta, ja niihin on 18 vuoden ikäraja. Maksuvälineinä alueilla käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

VIP-alueet ovat auki festivaalin aukioloaikoina.

VIP-buffet

Jokaiseen ostettuun VIP- ja Ruisrock+ -lippuun sisältyy päivittäin yksi ruokailu Ranta-VIPin buffetissa. Ruokaliput luovutetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä festivaalipassin noutamisen yhteydessä.