Ruisrock: "Täällä ihminen on onnellinen"

Joonas Brandtin ja Johanna Sinkkosen Ruisrockissa luomat taideteokset ovat esillä Tiketti Galleriassa torstaista 14. syyskuuta alkaen. Näyttely palauttaa katsojan viime kesän suurimman festivaalin tunnelmiin ainutlaatuisella tavalla.


Ruisrock tehosti kierrätystä entisestään

Ruisrockin jäte- ja kierrätysmäärät selvisivät. Festivaali laajensi kierrätyksen myös muovipakkauksiin, ja jätteiden suora hyötykäyttö kasvoi viime vuodesta huomattavasti.


Ennätykset paukkuivat Ruisrockissa

Ruisrock on saatu päätökseen. Kolmen loppuunmyydyn päivän aikana festivaalilla juhli ennätykselliset 105 000 festivaalivierasta. Päivittäinen kävijämäärä oli 35 000 ihmistä.

Laaja kattaus uusia esiintyjiä julki!

7.–9.7.2017 juhlittava Ruisrock on julkaissut lisää ensi kesän esiintyjiä. Tarjolla on monipuolinen paketti hyvin ajankohtaisia ja erittäin suosittuja nimiä.

Ruisrockin loppuunmyyty lauantai kylpi helteessä

Ruisrockin loppuunmyydyn lauantain sää helli festarikansaa. Hiki virtasi suomiräpin huikeassa hittiputkessa Lihamyrskyn, JVG:n ja Cheekin keikoilla ja kotimaiset naisartistit Vesala ja Chisu ottivat varmoin ottein yleisönsä. Illan viimeisteli koko Ruissalon riehaannuttanut Major Lazerin (USA) spektaakkelimainen dancehall-karnevaali. Päivän päätösartistina esiintyy Paperi T klo 1.30 alkaen.


Ruisrockin avauspäivä myi loppuun

Ruisrockin loppuunmyyty perjantai on houkutellut Ruissaloon 35 000 kävijää. Myös huominen lauantai on jo ennakkoon myyty loppuun. Sunnuntaille lippuja on vielä jäljellä.