Palvelut

Ruisrock tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Festivaaliohjelman lisäksi kävijät pääsevät nauttimaan monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta sekä muista kattavista palveluista alueella.

Ruoka & juoma

Laaja joukko ravintoloita, baareja ja kahviloita palvelee tänäkin vuonna Ruisrockin kävijöitä.  Mukana on sekä edellisten vuosien suosikkeja että uusia tuttavuuksia ruokarekoista katuruokaklassikoihin.

Ravintolatarjonnassa painotetaan lähi- ja luomuruokaa, ja lähes jokaisen ravintoloitsijan listalla on vähintään yksi kasvisvaihtoehto. Myös erilaiset erityisruokavaliot on huomioitu, jotta jokaiselle festivaalivieraalle löytyisi maittavaa purtavaa.

Tuttuun tapaan myös juomatarjonta on Ruisrockissa kattava. Alueelta löytyvät perinteisten baarien lisäksi niin viini-, drinkki- ja shottibaarit kuin erikoisoluisiin keskittyvä baari terasseineen. Tarjolla on myös alkoholittomia drinkkivaihtoehtoja sekä kesän kahvihittejä.

Festivaalipalvelut

Festivaalialueen monipuoliset palvelut takaavat, että yleisö voi nauttia viikonlopusta täysin siemauksin. Kännykän latauspisteiden ja langattomien verkkojen lisäksi alueelta löytyy erilaisia Ruisrockin ja sen kumppaneiden tarjoamia palveluja. Vauhdin hurmaa ja extreme-elämyksiä tarjoaa puolestaan Linko-katapultti.

Festivaalialueen design-marketilla tuotteitaan myy joukko suomalaisia vaate- ja muita design-suunnittelijoita. Mukana ovat pelkästään kierrätysmateriaaleja käyttävät Pure Waste Textiles ja Costo, värikäs ja näyttävä LumiWAU, laatukalsareita valmistava Mähöne, urheilusta ja musiikista innoituksensa hakeva Billebeino, saariston lifestyle-myymälä Gullkrona sekä suomalaisten design-brändien parhaimmistoa yhteen kokoava OMB. Aurinkolasit päivittyvät käsityönä puisia pokia valmistavan Woobsin pisteellä taikka tutuilla Bald Fellowsin busseilla.

Festivaalin infopisteet toimivat tänä kesänä myös kioskeina, joilta saa ilmaisten korvatulppien ja käsiohjelman lisäksi ostettua tarpeellista pikkutavaraa laastareista sadetakkeihin. Korvatulppia ja käsiohjelmia jakavat myös alueella kiertävät infohenkilöt, joilta saa vastauksia Ruisrock-aiheisiin kysymyksiin. Ruisrock Shopista voi hankkia omakseen festivaalin ja artistien viralliset tuotteet paidoista kangaskasseihin ja lippiksiin.