Ruissin talkoolaiset pääsevät nauttimaan festivaaliohjelmasta aina silloin, kun eivät ole talkoovuorossa. Kaikille talkoolaisille annetaan kolmen päivän ranneke, jolla pääsee kulkemaan festivaali- ja crew-alueelle. Ranneke on henkilökohtainen ja tulee säilyttää ranteessa koko viikonlopun ajan.

Rannekkeen noutaminen

Saapuaksesi festivaalialueelle sinulla tulee olla talkooranneke. Ilman ranneketta et pääse festivaalialueelle etkä talkoobussin kyytiin. Myös leirinnässä majoittuaksesi sinulla tulee olla talkooranneke.

Helpoiten noudat talkoorannekkeen infotilaisuudesta Topeliuksen koululta (Hansakatu 2) torstaina 5.7. Infotilaisuus alkaa klo 17 ja rannekkeita jaetaan hyvissä ajoin ennen infoa sekä tovi sen jälkeen. Samalla pääset tapaamaan talkoovastaavasi ja uudet talkookaverisi! 

Muista ottaa rannekkeen hakua varten virallinen henkilötodistus mukaasi! Saat rannekkeen henkilötodistusta näyttämällä.

Talkoorannekkeen voit noutaa kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan jostakin näistä paikoista:

  • Koulumajoituksesta Topeliuksen koulun aulasta (Hansakatu 2):To 5.7. klo 14-21 ja pe 6.7. klo 10-17.30
  • Artukainen Campingin infopisteeltä (Artukaisten kiitotie): To 5.7. klo 17-22 ja pe 6.7. klo 10-18
  • Turun keskustasta Ruiskioskilta (Kristiinankatu 9): To 5.7. 12.30-20, pe 6.7. 9-20 ja la 7.7. klo 11.30-19
  • Alueakkreditoinnissa ennen Ruissalon siltaa (Alueakkreditointi sijaitsee saareen saavuttaessa ennen Ruissalon siltaa tien oikealla puolella osoitteessa Tuontikatu 7): To 5.7. klo 7.30-20, Pe 6.7. klo 8-22, la 7.7. klo 10-22.

Talkooranneketta näyttämällä pääset kulkemaan myös talkoobussilla. Varmistathan siis että olet jo noutanut talkoorannekkeen ennen kuin suuntaat talkoobussipysäkille.

Talkoosopimus

Ennen rannekkeen saamista talkoolaiset tekevät talkoosopimuksen, joka on Ruisrockin ja talkoolaisen välinen sopimus tehtävästä talkootyöstä ranneketta vastaan. Sopimus kirjoitetaan noutaessasi ranneketta. Jokainen sitoutuu tekemään yhdessä ennalta sovitut talkoovuorot ja toimimaan yhteisten pelisääntöjen mukaan. Ruisrockin järjestäjät sitoutuvat tarjoamaan majoituksen, kuljetukset ja ruokailut talkoolaisille. Talkoosopimuksen ehtojen rikkomisesta laskutetaan kolmen päivän festivaalilipun hinta ja menetetyt talkootunnit 350 euroa.

Rannekkeen palauttaminen

Mikäli et ylitsepääsemättömästä syystä pääse tekemään talkoovuoroasi

1) Ilmoita siitä välittömästi Veeralle tai Elinalle soittamalla numeroon 044 912 4927 
2) Palauta irti leikattu talkoorannekkeesi koko nimelläsi varustetussa kirjekuoressa heti johonkin näistä kolmesta kohteesta:

  • Ruiskioski Turun keskustassa 
  • Koulumajoituksen henkilökunnalle/infopisteelle
  • Artukainen Campingin henkilökunnalle/infopisteelle

3) Laita Veeralle tai Elinalle tekstari numeroon 044 912 4927, kun olet palauttanut rannekkeesi

Palauttamattomasta rannekkeesta laskutamme kolmen päivän festivaalilipun hinnan sekä menetetyt talkootunnit 350 euroa.

Jos ranneke kiristyy tai joudut poistamaan sen ranteesta pakottavasta syystä, sinun tulee palauttaa se heti lähimpään rannekkeen noutopaikkaan. Et voi saada uutta ranneketta ellet palauta vahingoittunutta ranneketta meille.