liput

Ruisrock 2016 liput

Lippujen hinnat:
1 päivän lippu (pe/su) 85 €€
2 päivän lippu (pe–la/la––su/pe+su) 125 €€
3 päivän lippu 145 €€

Leirintähinnat Artukainen Campingissä:
Leirintälippu 40 €€ | Asuntoautopaikka 25 €€ | Leirintä + 3 päivän lippu 180 €€

Festaribussin hinnat keskustasta:
18 € / 3 päivää (myydään myös ennakkoon Ruisrock-kioskilla)
10 € / meno-paluu
6 € / suunta

Pyöräparkin hinnat:
10 € / 3 päivää (myydään myös ennakkoon Ruisrock-kioskilla)
4 € / päivä

Ruisrock+ ja VIP-lipuista hinnat ja lisätiedot löydät täältä.

Voit hankkia festarilippusi myös Ruisrock-kioskilta, joka sijaitsee Turun kauppatorilla Aurakadun ja Yliopistonkadun kulmassa. Lisätietoja täältä.

Myynnissä on myös hotellipaketti, joka sisältää kolmen päivän VIP-lipun. Hotellipaketit ovat myynnissä Turku Touringin verkkokaupassa.

Tiketti

Liput voi hankkia Tiketin verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600-1-1616, avoinna ma––su klo 9––21 (1,78 €€ / min. + pvm).

Voit ostaa Ruisrock-lippusi myös kulttuuriseteleillä tai -kortilla. Huomaathan, että kulttuurietu ei koske VIP- ja Ruisrock+-lippuja, koska ne sisältävät ruokailun ja muita edun piiriin kuulumattomia asioita.

Yli kymmenen kappaleen lipputilaukset voit tehdä täällä.

Lippupiste

Liput voi hankkia Lippupisteen verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600 900 900, avoinna ma––su klo 7––22 (1,98 €€ / min. +pvm ).

Kulttuurisetelit kelpaavat Lippupisteen myyntipisteissä myymäläkohtaisesti.

 

Ticketmaster

Liput voi hankkia Ticketmasterin verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98€ € / min. + pvm).

Kulttuurisetelit kelpaavat Ticketmasterin myyntipisteissä myymäläkohtaisesti.

Kaikki Ruisrockin pääsyliput luetaan portilla elektronisesti. Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle vain kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän.

Pdf-lippuihin tulostuu aina ostajan nimi, mutta ne eivät ole henkilökohtaisia. Lipun voi siis käyttää kuka vain. Huomioithan, että lipun voi kuitenkin käyttää vain kerran.

Huomaathan, että tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista, eikä jo ostettua lippua voi palauttaa tai vaihtaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

liput

Ruisrock-kioski

Voit hankkia festarilippusi myös Ruisrock-kioskilta, joka sijaitsee Turun kauppatorilla Aurakadun ja Yliopistonkadun kulmassa. Kioskilta saat lisäksi vastauksia Ruisrock-aiheisiin kysymyksiin sekä tärppejä festivaalille.

Kioskilla ovat myynnissä kaikki Ruisrockin lipputyypit sekä Artukainen Campingin leirintäliput. Kioskilla myydään ennakkoon kolmen päivän festaribussi- ja pyöräparkkilippuja. Bussilippuja myydään myös busseissa ja pyöräparkkilippuja pyöräparkissa.

Kolmen päivän bussilippu maksaa 18 euroa.

Kolmen päivän pyöräparkkilippu maksaa 10 euroa.

Kioskilla käyvät maksuvälineinä käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Maestro, debit- ja kredit-kortit (Visa ja Mastercard), Tiketin lahjakortti, Virikesetelit, Tyky-Kuntoseteli+, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo -kortti, Kulttuuripassi, Wellness Wallet, Ticket Mind&Body -kortti sekä Ticket Duo -kortti.

Ruisrock-kioski on avoinna:

arkisin klo 11––18
lauantaisin klo 10––15.
Sunnuntaisin suljettu.

Festivaaliviikonloppuna Ruisrock-kioski on avoinna:

perjantaina 8.7. klo 11––20
lauantaina 9.7. klo 11––20
sunnuntaina 10.7. klo 11––18.

liput

Ikärajat

Ruisrock on ikärajaton, mutta suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat aikuisen seurassa.  Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

liput

Yli 70-vuotiaat

Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Ruisrockiin ja saavat matkustaa maksutta vesibussikuljetuksella festivaalialueelle Turun keskustasta ja takaisin. Yli 70-vuotiaiksi lasketaan kaikki viimeistään tänä vuonna 70 vuotta täyttävät henkilöt. Lipun saa festivaalille henkilöllisyystodistusta näyttämällä Ruisrockin akkreditointipisteestä, joka sijaitsee Turun keskustassa hotelli Radisson Blu Marina Palacen 2. kerroksen aulassa. Hotelli Marina Palacen osoite on Linnankatu 32. Lippuja ei tarvitse tilata eikä tulostaan ilmoittaa etukäteen.

Akkreditointipiste on avoinna: 
torstaina 7.7. klo 11.00–18.00
perjantaina 8.7. klo 11.00–22.00
lauantaina 9.7. klo 11.00–21.00
sunnuntaina 10.7. klo 11.00–19.00.

Mikäli yli 70-vuotiaalla on tarve ottaa mukaan festivaalialueelle avustaja, tulee tästä olla etukäteen yhteydessä festivaalitoimistoon, jossa tarpeet käsitellään tapauskohtaisesti. Avustajan tarpeesta voi lähettää sähköpostia palaute@ruisrock.fi tai soittaa Ruisrockin toimistoon numeroon 044-9661384. 

 

liput

VIP-liput

Koe Ruisrock tyylikkäästi VIP-eduilla kuorrutettuna. Saavu alueelle kätevästi vesibussilla, virkistäydy keikkojen välissä VIP-alueiden samppanja-, cocktail- ja muissa erikoisbaareissa ja liiku vapaasti rannekkeen avulla alueelta pois ja takaisin. VIP-alueilta voit myös seurata Ranta- ja Niitty-lavojen keikkoja.

Kaikki Ruisrock+ ja VIP-lipputyyppien rajoitetut erät ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Myynnissä on myös hotellipaketti, joka sisältää kolmen päivän VIP-lipun. Hotellipaketit ovat myynnissä Turku Touringin verkkokaupassa.

Ruisrock+

3 päivän Ruisrock+ 299 €€
Perjantain Ruisrock+ 149  €
Lauantain Ruisrock+ 169 €€
Sunnuntain Ruisrock+ 149 €€

Ruisrock+ -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät Ravintola Ilveksen toteuttama buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Lippuun kuuluvat myös henkilökohtainen festivaalipassi sekä ranneke, jolla voit päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Pääportilla on oma sisäänkäyntikaista. Ruisrock+-lippu ei sisällä vesibussikuljetusta. Lue lisää VIP-alueesta alempaa.

Ruisrock VIP

3 päivän VIP 399 €€
Perjantain VIP 199 €€
Lauantain VIP 239 €
Sunnuntain VIP 199 €€

Ruisrock VIP -lippu sisältää Ruisrock+-etujen lisäksi vesibussikuljetukset Ruissaloon ja takaisin. VIP-vieraana pääset kätevästi vesibussilla Turun keskustasta Aurajokea pitkin suoraan keskelle Ruisrockin festivaalihumua.

Ostaminen

Jokaiselle VIP-lipun ostaneelle toimitetaan sähköpostitse ohjeistus lipun käytöstä viimeistään kaksi viikkoa ennen festivaalia. Lippuihin sisältyy ruokailu, minkä vuoksi lippua ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.

Ikäraja

VIP- ja Ruisrock+-lippujen ikäraja on 18 vuotta. Alle 7-vuotiaat pääsevät lipullisen aikuisen mukana ilmaiseksi. Kun noudatte festivaalipassinne akkreditointipisteeltä, varautukaa todistamaan ikänne.

VIP-lippujen noutaminen

Henkilökohtainen VIP- tai Ruisrock+-passi ja -ranneke noudetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä Turun keskustasta, Linnankatu 32:ssa sijaitsevan hotelli Radisson Blu Marina Palacen aulan 2. kerroksesta. Samalla saat myös ruokailuliput (1 lippu / päivä).

Muistathan varata henkilöllisyystodistuksesi mukaan, sillä passi luovutetaan vain sitä ja festivaalilippua vastaan. VIP- ja Ruisrock+-passeja ja -rannekkeita ei postiteta etukäteen, eikä pelkällä lipulla pääse festivaalialueelle eikä vesibussikuljetukseen. Passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta.

Mikäli et pääsekään Ruisrockiin, voit vaihtaa lipun toisen henkilön nimiin. Tässä tapauksessa ota yhteyttä: vip@ruisrock.fi. Nimimuutokset koskevat vain Tiketistä ostettuja VIP- ja Ruisrock+ -lippuja. Akkreditoinnin kautta hyväksyttyjä VIP-passeja ei ole mahdollista muuttaa.

Vesibussikuljetus

Vesibussin lähtölaituri löytyy Martinsillan vierestä osoitteesta Itäinen Rantakatu 46. Vesibussiin pääsee ainoastaan festivaalin VIP-passilla. Huomioithan, että vesibussiin on hankala päästä pyörätuolilla.

Matka vesiteitse kestää noin 25 minuuttia. Vesibussit saapuvat festivaalialueella ranta-alueen niemenkärjessä olevalle anniskelualueelle ja lähtevät kohti Turun keskustaa samasta paikasta.

Alkoholin tuominen vesibusseihin ja festivaalialueelle on kielletty. Vesibussiin noustessa suoritetaan turvatarkastus. Löydät tietoa turvallisuudesta ja listan kielletyistä esineistä turvallisuusohjeet-sivuiltamme.

VIP-alueet

VIP-alueita on kaksi, Ranta- ja Niitty-VIP. Molemmat ovat anniskelualuetta, ja niihin on 18 vuoden ikäraja. Maksuvälineinä alueilla käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Vip-alueet ovat auki festivaalin aukioloaikoina.

VIP-buffet

Jokaiseen ostettuun VIP- ja Ruisrock+-lippuun sisältyy päivittäin yksi ruokailu Ranta-VIPin buffetissa. Ruokaliput luovutetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä festivaalipassin noutamisen yhteydessä. Herkullisen VIP-buffetin toteuttaa ravintola Ilves.

Buffet-menu:

- Raikasta vihreää salaattia
- Parsakaalia & fetajuustoa  VL,G
- Kurpitsaa & paprikaa  L,G
- Oliiveja & sitruunaa  L,G
- Munakoisoa & vuohenjuustoa  L,G
- Graavilohta & avokadoa  L,G
- Savulohta & punasipulia  L,G
- Maksapateeta & granaattiomenaa  L,G
- Ilmakuivattua possua & varhaisperunaa  L,G
- Grillattuja kana-  ja kasvisvartaita & tsatsikia L,G