liput

Ruisrock 2015 liput

Lipunhinnat:
1 päivän lippu (pe/la/su) 80 €
2 päivän lippu (pe-la/la-su/pe+su) 118 €
3 päivän lippu 135 €

Leirintähinnat Artukainen Campingissä:
Leirintälippu 35 € | Asuntoautopaikka 22 € | Leirintä + 3 päivän lippu 165 €

Ruirock+ ja VIP-lipuista hinnat ja lisätiedot löydät täältä.

Kaikki Ruisrockin pääsyliput luetaan portilla elektronisesti. Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle vain kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän.

Pdf-lippuihin tulostuu aina ostajan nimi, mutta ne eivät ole henkilökohtaisia ja lipun voi käyttää kuka vain. Huomioithan, että lipun voi kuitenkin käyttää vain kerran.

Huomaathan, että tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista, eikä jo ostettua lippua voi palauttaa tai vaihtaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

liput 1

liput

Toimitus- ja maksutavat

Ruisrock.fi

Ruisrock-lippujen ostamisen voit aloittaa suoraan tältä sivulta, jonka jälkeen siirryt suorittamaan ostoksen loppuun Tiketin verkkokaupassa. Toimitustavaksi voit valita elektroniset liput sähköpostitse tai tekstiviestillä, postitoimituksen tai noudon toimipisteeltä tai R-kioskilta.

Tiketti

Liput voi hankkia Tiketin verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600-1-1616, avoinna ma - su 9 - 21 (1,78 euroa / min + pvm)

Lippupiste

Liput voi hankkia Lippupisteen verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm). Tilaamalla Ruisrock-lippusi kotiin postitettuna, saat ne tyylikkäässä Fan Ticket -muodossa.

Lippupalvelu

Liput voi hankkia Lippupalvelun verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

infopiste narikka

liput

Ruiskioski

Ruiskioskilta voi hankkia festariliput ilman toimitusmaksuja ja lisäksi paikan päältä saa vastauksia Ruisrock-aiheisiin kysymyksiin ja tärppejä, mitä Ruissalossa kannattaa festivaalin aikana tehdä. Ruiskioski avautuu tänä vuonna lauantaina 16.5.

Kioskilla on myynnissä kaikki Ruisrockin lipputyypit: 3, 2 ja 1 päivän pääsyliput, VIP-liput, Ruisrock+ -liput sekä Artukainen campingin leirintäliput. Lisäksi kioski myy festivaaliviikolla kolmen päivän bussilippuja festivaalibussiin hintaan 15 euroa. Kaikkia bussilippuja saa myös käteisellä suoraan busseista.

Kioskilla käyvät maksuvälineinä käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Maestro, debit- ja kredit-kortit (Visa ja Mastercard), Tiketin lahjakortti, Virikesetelit, Tyky-Kuntoseteli+, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo -kortti, Kulttuuripassi, Wellness Wallet, Ticket Mind&Body -kortti sekä Ticket Duo -kortti.

Ruiskioski on avoinna:

Arkisin klo 11-18
Lauantaisin klo 10-15
Sunnuntaisin Suljettu

Festivaaliviikonloppuna Ruiskioski on avoinna:

Perjantaina 3.7. klo 10-21
Lauantaina 4.7. klo 11-21
Sunnuntaina 5.7. klo 11-19

Vaatemerkki JULJAN Ruisrockille suunnittelemat festivaalituotteet ovat myynnissä kioskilla. Tuotteita on rajoitettu määrä. Ruisrock <3 JULJA -malliston toppi 20 euroa ja reppu 25 euroa. Lisäksi myynnissä on aiempien vuosien Ruisrock-tuotteita. 

Ruiskioski sijaitsee Turun Kauppatorilla Aurakadun ja Yliopistonkadun kulmassa.

festivaalikansa

liput

Kulttuurisetelit

Voit ostaa Ruisrockin ennakkolippusi myös kulttuuriseteleillä tai -kortilla. Huomaathan, että kulttuurietu ei koske VIP- eikä Ruisrock+-lippuja, koska VIP-liput sisältävät ruokailun ja muita edun piiriin kuulumattomia asioita. 

Tarkista lippukauppojen sivuilta, mitkä kulttuuriedut käyvät maksutapana missäkin myyntikanavassa:


liput

Saaristomeriliput

Ole mukana suojelemassa suomalaista saaristomerta: Ostaessasi Ruisrock-lipun voit lisätä lipunhintaan 3 euroa, joka ohjataan lyhentämättömänä Saaristomeren Suojelurahaston työhön.

Saaristomerilipun rahankeräyslupa: POL-2014-2116. Rahankeräysluvan saaja: Centrum Balticum -säätiö. Toimeenpanoaika ja -alue: 1.10.2014-30.9.2016 manner-Suomessa. Myöntäjä Poliisihallitus.

liput

Ikärajat

Ruisrock on ikärajaton, mutta suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat aikuisen seurassa.  Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

liput

Yli 70-vuotiaat

Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Ruisrockiin ja saavat matkustaa maksutta vesibussikuljetuksella festivaalialueelle Turun keskustasta ja takaisin. Yli 70-vuotiaiksi lasketaan kaikki viimeistään tänä vuonna 70 vuotta täyttävät henkilöt. Lipun saa festivaalille henkilöllisyystodistusta näyttämällä Ruisrockin akkreditointipisteestä, joka sijaitsee Turun keskustassa hotelli Radisson Blu Marina Palacen 2. kerroksen aulassa. Hotelli Marina Palacen osoite on Linnankatu 32. Lippuja ei tarvitse tilata eikä tulostaan ilmoittaa etukäteen. Akkreditointipisteen aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli yli 70-vuotiaalla on tarve ottaa mukaan festivaalialueelle avustaja, tulee tästä olla etukäteen yhteydessä festivaalitoimistoon, jossa tarpeet käsitellään tapauskohtaisesti. Avustajan tarpeesta voi lähettää sähköpostia palaute@ruisrock.fi tai soittaa Ruisrockin toimistoon numeroon 044-9661384. 

liput

VIP-liput

 

13 PROMO VIP 2

Koe Ruisrock tyylikkäästi VIP-eduin kuorrutettuna. Saavu alueelle kätevästi vesibussilla, virkistäydy keikkojen välissä VIP-alueiden samppanja-, cocktail- tai muussa erikoisbaarissa ja liiku vapaasti rannekkeen avulla alueelta pois ja takaisin.

Rantalavan viereisestä Ranta-VIPistä voit nähdä Rantalavan keikat ja vuoden 2015 uutuutena Niittylavan viereen toteutetaan Niitty-VIP, josta VIP ja Ruisrock+ -vieraidemme on mahdollista katsoa Niittylavan keikkoja.

Kaikki Ruisrock+ ja VIP-lipputyyppien rajoitetut erät ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Ruisrock+

3 päivän Ruisrock+ 299 €
Perjantain Ruisrock+ 149 €
Lauantain Ruisrock+ 169 €
Sunnuntain Ruisrock+ 149 €

Ruisrock+ -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille, ja pakettiin sisältyy herkullinen Ravintola Ilveksen toteuttama buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut ja vesivessat.

Ruisrock+ -lippuun sisältyy myös henkilökohtainen festaripassi sekä ranneke, jolla voit päivän aikana käydä myös festivaalialueen ulkopuolella. Pääportilla on oma sisäänkäyntikaista.

Ruisrock VIP

3 päivän VIP 399 €
Perjantain VIP 199 €
Lauantain VIP 239 €
Sunnuntain VIP 199 €

Ruisrockin todellinen premium-tuote on Ruisrock VIP -lippu, joka sisältää edellämainittujen Ruisrock+ -etujen lisäksi vesibussikuljetukset Ruissaloon ja takaisin. VIP-vieraana pääset kätevästi vesibussilla Turun keskustasta suoraan Ruisrockin festivaalihumuun Turun kauneimpia maisemia pitkin Aurajokea. Muistoksi mahtavasta kokemuksestasi saat myös virallisen Ruisrock 2015 -kangaskassin. 

Maksaminen

Ruisrock VIP -liput ovat myynnissä Tiketissä. VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä, sillä lipputyypit pitävät sisällään mm. ruokaa, mikä ei kuulu kulttuuriseteliedun piiriin.

Jokaiselle Tiketistä lipun ostaneelle toimitetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen festivaalia sähköpostitse vielä kirjallinen ohjeistus VIP-lipun käytöstä.

Ikäraja

VIP- ja Ruisrock+ -lippujen ikäraja on lähtökohtaisesti 18 vuotta. Vanhempiensa seurassa saapuvat alle 12-vuotiaat pääsevät VIP-alueelle. Alle 7-vuotiaat pääsevät lipullisen aikuisen kanssa ilmaiseksi, tätä vanhemmat tarvitsevat oman maksetun lippunsa. Kaikkien iät tarkistetaan akkreditointipisteellä festivaalipassin noudon yhteydessä. Huomiona, että VIP-vesibussikuljetus saapuu anniskelualueelle ja kumpikin VIP-alue on anniskelualuetta.

VIP-lippujen noutaminen

Henkilökohtainen VIP- tai Ruisrock+-passi ja -ranneke noudetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä. Muistathan varata henkilöllisyystodistuksesi mukaan, passi luovutetaan ainoastaan sitä ja Tiketin lippua vastaan. Ruisrockin akkreditointipisteestä sijaitsee Turun keskustassa hotelli Radisson Blu Marina Palacen aulan 2. kerroksessa. Hotelli Marina Palacen osoite on Linnankatu 32.  Passin noudon yhteydessä luovutetaan ruokailuliput (1 per päivä), joilla pääsee ruokailemaan Ruisrockin VIP-alueen buffetissa. Akkreditointipisteen aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

VIP- ja Ruisrock+-passia ja -ranneketta ei postiteta etukäteen eikä pelkällä lipulla ole sisäänpääsyä Ruisrockin festivaalialueelle eikä vesibussikuljetukseen. Passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta edes Tiketin lippua vastaan, vaan jokaisen tulee noutaa oma henkilökohtainen VIP- tai Ruisock+-passinsa ja -rannekkeensa itse. Mikäli olet estynyt saapumaan Ruisrockiin voit lipun nimettynä haltijana tarvittaessa vaihtaa nimen toiseen, tässä tapauksessa ota yhteyttä: vip@ruisrock.fi

Nimimuutokset koskevat vain Tiketistä ostettuja VIP- ja Ruisrock+-lippuja. Akkreditoinnin kautta hyväksyttyjä VIP-passeja ei ole mahdollista muuttaa vaan ne ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä. Tiketistä ostettua VIP- tai Ruisorck+-lippua ei ole mahdollista palauttaa.

Vesibussikuljetus

Ruisrockin VIP-passit oikeuttavat vesibussikuljetukseen Turun keskustasta festivaalialueelle. Vesibussit lähtevät Aurajoen rannalta noin 600 metrin päästä hotelli Marina Palacesta. Laiturille kuljetaan Marina Palacelta Aurajoen rantaa pitkin pois päin keskustasta ja ylittämällä joki Myllysillalta tai Martinsillalta. Laituri sijaitsee Martinsillan vieressä osoitteessa Itäinen Rantakatu 46. Vesibussiin pääsee ainoastaan festivaalipassilla ja laivaan noustessa suoritetaan turvatarkastus. Vesibussit ovat huonosti saavutettavia pyörätuolilla kulkeville.

Vesibussit saapuvat Ruisrockin festivaalialueelle ranta-alueen niemenkärjessä olevalle anniskelualueelle ja lähtevät samalta laiturilta anniskelualueen sisältä. Liikenteessä on enimmillään ruuhka-aikoina viisi vesibussia. Ajomatka Turun keskustasta Ruissaloon festivaalialueelle kestää noin 25 minuuttia.

Alkoholin tuominen vesibusseihin ja festivaalialueelle on kielletty. Vesibussiin noustessa suoritetaan turvatarkastus. Löydät tietoa turvallisuudesta ja listan kielletyistä esineistä Turvallisuusohjeet-sivuiltamme.

VIP-alueet

VIP-alueet ovat anniskelualuetta ja niihin on 18 vuoden ikäraja.

Ranta-VIP sijaitsee keskellä festivaalia, puisen juhlarakennuksen (Paviljonki-rakennuksen) ympäristössä. VIP- ja Ruirock+-vieraiden käytössä on VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut erikoisbaareineen, vesivessat sekä runsaasti istumatilaa sekä sisällä että ulkona. VIP-alueelta voi seurata Rantalavan keikkoja. Maksuvälineinä alueella käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Niittylavan viereen toteutetaan tänä vuonna uusi VIP- ja Ruisrock+-vieraiden käyttöön tarkoitettu Niitty-VIP. Alueelta mahdollista katsoa Niittylavan keikkoja.

VIP-buffet

Jokaiseen ostettuun VIP- ja Ruisorck+-lippuun sisältyy yksi ruokailu VIP-alueen buffetissa per päivä. VIP-buffetissa ruokaillaan ruokalippua vastaan. Ruokaliput luovutetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä festivaalipassin noutamisen yhteydessä. VIP-buffetin sisältö julkaistaan myöhemmin.