liput

Ruisrock 2016 liput

Kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä.
Yhden ja kahden päivän liput sekä VIP- ja Ruisrock+ -liput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.

Kaikki Ruisrockin pääsyliput luetaan portilla elektronisesti. Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle vain kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän.

Pdf-lippuihin tulostuu aina ostajan nimi, mutta ne eivät ole henkilökohtaisia. Lipun voi siis käyttää kuka vain. Huomioithan, että lipun voi kuitenkin käyttää vain kerran.

Huomaathan, että tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista, eikä jo ostettua lippua voi palauttaa tai vaihtaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

liput

Ikärajat

Ruisrock on ikärajaton, mutta suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat aikuisen seurassa.  Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

liput

Yli 70-vuotiaat

Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Ruisrockiin ja saavat matkustaa maksutta vesibussikuljetuksella festivaalialueelle Turun keskustasta ja takaisin. Yli 70-vuotiaiksi lasketaan kaikki viimeistään tänä vuonna 70 vuotta täyttävät henkilöt. Lipun saa festivaalille henkilöllisyystodistusta näyttämällä Ruisrockin akkreditointipisteestä, joka sijaitsee Turun keskustassa hotelli Radisson Blu Marina Palacen 2. kerroksen aulassa. Hotelli Marina Palacen osoite on Linnankatu 32. Lippuja ei tarvitse tilata eikä tulostaan ilmoittaa etukäteen.

Mikäli yli 70-vuotiaalla on tarve ottaa mukaan festivaalialueelle avustaja, tulee tästä olla etukäteen yhteydessä festivaalitoimistoon, jossa tarpeet käsitellään tapauskohtaisesti. Avustajan tarpeesta voi lähettää sähköpostia palaute@ruisrock.fi tai soittaa Ruisrockin toimistoon numeroon 044-9661384.