liput

Ruisrock 2015 liput

Lipunhinnat:
1 päivän lippu (pe/la/su) 80 €
2 päivän lippu (pe-la/la-su/pe+su) 118 €
3 päivän lippu 135 €
3 päivän VIP-lippu 399€

Leirintälippu 35 € | Asuntoautopaikka 22 € | Leirintä + 3 päivän lippu 165 €

Kaikki Ruisrockin pääsyliput luetaan portilla elektronisesti. Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle vain kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän.

Pdf-lippuihin tulostuu aina ostajan nimi, mutta ne eivät ole henkilökohtaisia ja lipun voi käyttää kuka vain. Huomioithan, että lipun voi kuitenkin käyttää vain kerran.

Huomaathan, että tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista, eikä jo ostettua lippua voi palauttaa tai vaihtaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

liput 1

liput

Toimitus- ja maksutavat

RUISROCK.FI

Ruisrock-lippujen ostamisen voit aloittaa suoraan tältä sivulta, jonka jälkeen siirryt suorittamaan ostoksen loppuun Tiketin verkkokaupassa. Toimitustavaksi voit valita elektroniset liput sähköpostitse tai tekstiviestillä, postitoimituksen tai noudon toimipisteeltä tai R-kioskilta.

TIKETTI

Liput voi hankkia Tiketin verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600-1-1616, avoinna ma - su 9 - 21 (1,78 euroa / min + pvm)

 

LIPPUPISTE

Liput voi hankkia Lippupisteen verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm). Tilaamalla Ruisrock-lippusi kotiin postitettuna, saat ne tyylikkäässä Fan Ticket -muodossa.

 

LIPPUPALVELU

Liput voi hankkia Lippupalvelun verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

liput

Kulttuurisetelit

Voit ostaa Ruisrockin ennakkolippusi myös kulttuuriseteleillä tai -kortilla. Huomaathan, että kulttuurietu ei koske VIP- eikä Ruisrock+-lippuja, koska VIP-liput sisältävät ruokailun ja muita edun piiriin kuulumattomia asioita. 

Tarkista lippukauppojen sivuilta, mitkä kulttuuriedut käyvät maksutapana missäkin myyntikanavassa:


liput

Saaristomeriliput

Ole mukana suojelemassa suomalaista saaristomerta: Ostaessasi Ruisrock-lipun voit lisätä lipunhintaan 3 euroa, joka ohjataan lyhentämättömänä Saaristomeren Suojelurahaston työhön.

Saaristomerilipun rahankeräyslupa: POL-2014-2116. Rahankeräysluvan saaja: Centrum Balticum -säätiö. Toimeenpanoaika ja -alue: 1.10.2014-30.9.2016 manner-Suomessa. Myöntäjä Poliisihallitus.

liput

Ikärajat

Ruisrock on ikärajaton, mutta suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat aikuisen seurassa.  Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

liput

Yli 70-vuotiaat

Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Ruisrockiin ja saavat matkustaa maksutta vesibussikuljetuksella festivaalialueelle Turun keskustasta ja takaisin. Yli 70-vuotiaiksi lasketaan kaikki viimeistään tänä vuonna 70 vuotta täyttävät henkilöt. Lipun saa festivaalille henkilöllisyystodistusta näyttämällä Ruisrockin akkreditointipisteestä, joka sijaitsee Turun keskustassa hotelli Radisson Blu Marina Palacen 2. kerroksen aulassa. Hotelli Marina Palacen osoite on Linnankatu 32. Lippuja ei tarvitse tilata eikä tulostaan ilmoittaa etukäteen. Akkreditointipisteen aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli yli 70-vuotiaalla on tarve ottaa mukaan festivaalialueelle avustaja, tulee tästä olla etukäteen yhteydessä festivaalitoimistoon, jossa tarpeet käsitellään tapauskohtaisesti. Avustajan tarpeesta voi lähettää sähköpostia palaute@ruisrock.fi tai soittaa Ruisrockin toimistoon numeroon 044-9661384. 

liput

VIP-liput

Ruisrockin kolmen päivän VIP-lippuja on myynnissä rajoitettu erä Tiketissä hintaan 399 EUR. Yhden päivän VIP-liput tulevat myyntiin myöhemmin kevään aikana.

VIP-lippu sisältää:

- Henkilökohtaisen VIP-festivaalipassin   
- Kuljetuksen Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin keskustaan vesibussilla  
- Sisäänpääsyn Ruisrockiin  
- Sisäänpääsyn Ruisrockin VIP-alueelle (oma baari, omat wc-tilat)  
- Korkeatasoisen buffet-ruokailun VIP-alueella (kerran päivässä)
- Ruisrock 2015 -kangaskassin

Maksaminen

Ruisrock VIP -liput ovat myynnissä Tiketissä. Ennakkolipunhintaan lisätään mahdolliset Tiketin toimitusmaksut. VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä, sillä lipputyypit pitävät sisällään mm. ruokaa, mikä ei kuulu kulttuuriseteliedun piiriin.

Jokaiselle Tiketistä lipun ostaneelle toimitetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen festivaalia sähköpostitse vielä kirjallinen ohjeistus VIP-lipun käytöstä.

Ikäraja

VIP-lippujen ikäraja on lähtökohtaisesti 18 vuotta. Vanhempiensa seurassa saapuvat alle 12-vuotiaat pääsevät VIP-alueelle. Alle 7-vuotiaat pääsevät lipullisen aikuisen kanssa ilmaiseksi, tätä vanhemmat tarvitsevat oman maksetun lippunsa. Kaikkien iät tarkistetaan akkreditointipisteellä festivaalipassin noudon yhteydessä. Huomiona, että VIP-vesibussikuljetus saapuu anniskelualueelle ja koko VIP-alue on anniskelualuetta.

VIP-lippujen noutaminen

Muistathan varata henkilöllisyystodistuksesi mukaan, VIP- passi luovutetaan ainoastaan sitä ja Tiketin lippua vastaan. Henkilökohtainen VIP-passi ja ranneke noudetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä (lippujen noutopiste), joka sijaitsee Turun keskustassa hotelli Radisson Blu Marina Palacen aulan 2. kerroksessa. Hotelli Marina Palacen osoite on Linnankatu 32.  VIP-passin noudon yhteydessä luovutetaan ruokailuliput (1 per päivä), joilla pääsee ruokailemaan Ruisrockin VIP-alueen buffetissa. Akkreditointipisteen aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

VIP-passia ja ranneketta ei postiteta etukäteen eikä pelkällä lipulla ole sisäänpääsyä Ruisrockin festivaalialueelle eikä vesibussikuljetukseen. VIP-passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta edes Tiketin lippua vastaan, vaan jokaisen tulee noutaa oma henkilökohtainen VIP-passinsa ja rannekkeensa itse. Mikäli olet estynyt saapumaan Ruisrockiin voit lipun nimettynä haltijana tarvittaessa vaihtaa nimen toiseen, tässä tapauksessa ota yhteyttä: vip@ruisrock.fi

Nimimuutokset koskevat vain Tiketistä ostettuja VIP-lippuja. Akkreditoinnin kautta hyväksyttyjä VIP-passeja ei ole mahdollista muuttaa vaan ne ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä. Tiketistä ostettua VIP-lippua ei ole mahdollista palauttaa.

Vesibussikuljetus

Ruisrockin VIP-passit oikeuttavat vesibussikuljetukseen Turun keskustasta festivaalialueelle. Vesibussit lähtevät Aurajoen rannalta noin 600 metrin päästä hotelli Marina Palacesta. Laiturille kuljetaan Marina Palacelta Aurajoen rantaa pitkin pois päin keskustasta ja ylittämällä joki Myllysillalta tai Martinsillalta. Laituri sijaitsee Martinsillan vieressä osoitteessa Itäinen Rantakatu 46. Vesibussiin pääsee ainoastaan festivaalipassilla ja laivaan noustessa suoritetaan turvatarkastus. Vesibussit ovat huonosti saavutettavia pyörätuolilla kulkeville.

Vesibussit saapuvat Ruisrockin festivaalialueelle ranta-alueen niemenkärjessä olevalle anniskelualueelle ja lähtevät samalta laiturilta anniskelualueen sisältä. Liikenteessä on enimmillään ruuhka-aikoina viisi vesibussia. Ajomatka Turun keskustasta Ruissaloon festivaalialueelle kestää noin 25 minuuttia.

Alkoholin tuominen vesibusseihin ja festivaalialueelle on kielletty. Vesibussiin noustessa suoritetaan turvatarkastus. Löydät tietoa turvallisuudesta ja listan kielletyistä esineistä Turvallisuusohjeet-sivuiltamme.

VIP-alue

VIP-alue on anniskelualuetta ja sinne on 18 vuoden ikäraja. Ruisrockin VIP-alue sijaitsee keskellä festivaalia, puisen juhlarakennuksen (Paviljonki-rakennuksen) ympäristössä. VIP-vieraiden käytössä on oma A-oikeuksin varustettu baari, omat wc-tilat sekä runsaasti istumatilaa sekä sisällä että ulkona. VIP-alueelta voi seurata Rantalavan keikkoja. Maksuvälineinä alueella käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit. VIP-alueelle pääsee ainoastaan festivaalipassilla.

VIP-buffet

Jokaiseen ostettuun VIP-lippuun sisältyy yksi ruokailu VIP-alueen buffetissa per päivä. VIP-buffetissa ruokaillaan ruokalippua vastaan. Ruokaliput luovutetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä festivaalipassin noutamisen yhteydessä. VIP-buffetin sisöltö julkaistaan myöhemmin.