liput

Ruisrock 2015 liput

1 päivän liput 80 euroa
- Perjantai LOPPUUNMYYTY
- Lauantai LOPPUUNMYYTY
- Sunnuntai

2 päivän liput 118 euroa
- Perjantai-Lauantai LOPPUUNMYYTY
- Lauantai-Sunnuntai LOPPUUNMYYTY
- Perjantai+Sunnuntai LOPPUUNMYYTY

3 päivän lippu 135 euroa
- Perjantai-Sunnuntai LOPPUUNMYYTY

Leirintähinnat Artukainen Campingissä:
Leirintälippu 35 € | Asuntoautopaikka 22 € | Leirintä + 3 päivän lippu 165 €
Artukainen Camping on LOPPUUNMYYTY kaikkien paikkojen osalta.

Ruirock+ ja VIP-lipuista hinnat ja lisätiedot löydät täältä.

Kaikki Ruisrockin pääsyliput luetaan portilla elektronisesti. Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle vain kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän.

Pdf-lippuihin tulostuu aina ostajan nimi, mutta ne eivät ole henkilökohtaisia ja lipun voi käyttää kuka vain. Huomioithan, että lipun voi kuitenkin käyttää vain kerran.

Huomaathan, että tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista, eikä jo ostettua lippua voi palauttaa tai vaihtaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

liput 1

liput

Toimitus- ja maksutavat

Ruisrock.fi

Ruisrock-lippujen ostamisen voit aloittaa suoraan tältä sivulta, jonka jälkeen siirryt suorittamaan ostoksen loppuun Tiketin verkkokaupassa. Toimitustavaksi voit valita elektroniset liput sähköpostitse tai tekstiviestillä, postitoimituksen tai noudon toimipisteeltä tai R-kioskilta.

Tiketti

Liput voi hankkia Tiketin verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600-1-1616, avoinna ma - su 9 - 21 (1,78 euroa / min + pvm)

Lippupiste

Liput voi hankkia Lippupisteen verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm). Tilaamalla Ruisrock-lippusi kotiin postitettuna, saat ne tyylikkäässä Fan Ticket -muodossa.

Lippupalvelu

Liput voi hankkia Lippupalvelun verkkokaupasta, toimipisteistä tai puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

infopiste narikka

liput

Ruiskioski

Ruiskioskilta voi hankkia festariliput ilman toimitusmaksuja ja lisäksi paikan päältä saa vastauksia Ruisrock-aiheisiin kysymyksiin ja tärppejä, mitä Ruissalossa kannattaa festivaalin aikana tehdä. Ruiskioski avautuu tänä vuonna lauantaina 16.5.

Kioskilla on myynnissä kaikki Ruisrockin lipputyypit: 3, 2 ja 1 päivän pääsyliput, VIP-liput, Ruisrock+ -liput sekä Artukainen campingin leirintäliput. Lisäksi kioski myy festivaaliviikolla kolmen päivän bussilippuja festivaalibussiin hintaan 15 euroa. Kaikkia bussilippuja saa myös käteisellä suoraan busseista.

Kioskilla käyvät maksuvälineinä käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Maestro, debit- ja kredit-kortit (Visa ja Mastercard), Tiketin lahjakortti, Virikesetelit, Tyky-Kuntoseteli+, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo -kortti, Kulttuuripassi, Wellness Wallet, Ticket Mind&Body -kortti sekä Ticket Duo -kortti.

Ruiskioski on avoinna:

Arkisin klo 11-18
Lauantaisin klo 10-15
Sunnuntaisin Suljettu

Festivaaliviikonloppuna Ruiskioski on avoinna:

Perjantaina 3.7. klo 10-21
Lauantaina 4.7. klo 11-21
Sunnuntaina 5.7. klo 11-19

Vaatemerkki JULJAN Ruisrockille suunnittelemat festivaalituotteet ovat myynnissä kioskilla. Tuotteita on rajoitettu määrä. Ruisrock <3 JULJA -malliston toppi 20 euroa ja reppu 25 euroa. Lisäksi myynnissä on aiempien vuosien Ruisrock-tuotteita. 

Ruiskioski sijaitsee Turun Kauppatorilla Aurakadun ja Yliopistonkadun kulmassa.

festivaalikansa

liput

Kulttuurisetelit

Voit ostaa Ruisrockin ennakkolippusi myös kulttuuriseteleillä tai -kortilla. Huomaathan, että kulttuurietu ei koske VIP- eikä Ruisrock+-lippuja, koska VIP-liput sisältävät ruokailun ja muita edun piiriin kuulumattomia asioita. 

Tarkista lippukauppojen sivuilta, mitkä kulttuuriedut käyvät maksutapana missäkin myyntikanavassa:


liput

Saaristomeriliput

Ole mukana suojelemassa suomalaista saaristomerta: Ostaessasi Ruisrock-lipun voit lisätä lipunhintaan 3 euroa, joka ohjataan lyhentämättömänä Saaristomeren Suojelurahaston työhön.

Saaristomerilipun rahankeräyslupa: POL-2014-2116. Rahankeräysluvan saaja: Centrum Balticum -säätiö. Toimeenpanoaika ja -alue: 1.10.2014-30.9.2016 manner-Suomessa. Myöntäjä Poliisihallitus.

liput

Ikärajat

Ruisrock on ikärajaton, mutta suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat aikuisen seurassa.  Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

liput

Yli 70-vuotiaat

Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Ruisrockiin ja saavat matkustaa maksutta vesibussikuljetuksella festivaalialueelle Turun keskustasta ja takaisin. Yli 70-vuotiaiksi lasketaan kaikki viimeistään tänä vuonna 70 vuotta täyttävät henkilöt. Lipun saa festivaalille henkilöllisyystodistusta näyttämällä Ruisrockin akkreditointipisteestä, joka sijaitsee Turun keskustassa hotelli Radisson Blu Marina Palacen 2. kerroksen aulassa. Hotelli Marina Palacen osoite on Linnankatu 32. Lippuja ei tarvitse tilata eikä tulostaan ilmoittaa etukäteen.

Akkreditointipisteen aukioloajat:
Torstaina 2.7. klo 11:00 - 18:00
Perjantaina 3.7. klo 11:00 - 22:00
Lauantaina 4.7. klo 11:00 - 21:00
Sunnuntaina 5.7. klo 11:00 - 19:00

Mikäli yli 70-vuotiaalla on tarve ottaa mukaan festivaalialueelle avustaja, tulee tästä olla etukäteen yhteydessä festivaalitoimistoon, jossa tarpeet käsitellään tapauskohtaisesti. Avustajan tarpeesta voi lähettää sähköpostia palaute@ruisrock.fi tai soittaa Ruisrockin toimistoon numeroon 044-9661384. 

liput

VIP-liput

 

13 PROMO VIP 2

Koe Ruisrock tyylikkäästi VIP-eduin kuorrutettuna. Saavu alueelle kätevästi vesibussilla, virkistäydy keikkojen välissä VIP-alueiden samppanja-, cocktail- tai muussa erikoisbaarissa ja liiku vapaasti rannekkeen avulla alueelta pois ja takaisin.

Rantalavan viereisestä Ranta-VIPistä voit nähdä Rantalavan keikat ja vuoden 2015 uutuutena Niittylavan viereen toteutetaan Niitty-VIP, josta VIP ja Ruisrock+ -vieraidemme on mahdollista katsoa Niittylavan keikkoja.

Kaikki Ruisrock+ ja VIP-lipputyyppien rajoitetut erät ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Ruisrock+

3 päivän Ruisrock+ 299 € LOPPUUNMYYTY
Perjantain Ruisrock+ 149 €
Lauantain Ruisrock+ 169 € LOPPUUNMYYTY
Sunnuntain Ruisrock+ 149 €

Ruisrock+ -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille, ja pakettiin sisältyy herkullinen Ravintola Ilveksen toteuttama buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut ja vesivessat.

Ruisrock+ -lippuun sisältyy myös henkilökohtainen festaripassi sekä ranneke, jolla voit päivän aikana käydä myös festivaalialueen ulkopuolella. Pääportilla on oma sisäänkäyntikaista.

Ruisrock VIP

3 päivän VIP 399 € LOPPUUNMYYTY
Perjantain VIP 199 € LOPPUUNMYYTY
Lauantain VIP 239 € LOPPUUNMYYTY
Sunnuntain VIP 199 €

Ruisrockin todellinen premium-tuote on Ruisrock VIP -lippu, joka sisältää edellämainittujen Ruisrock+ -etujen lisäksi vesibussikuljetukset Ruissaloon ja takaisin. VIP-vieraana pääset kätevästi vesibussilla Turun keskustasta Aurajokea pitkin suoraan keskelle Ruisrockin festivaalihumua ja samalla saat nauttia Turun kauneimmista maisemista. Muistoksi mahtavasta kokemuksestasi saat myös virallisen Ruisrock 2015 -kangaskassin. 

Maksaminen

Ruisrockin huikeat VIP-liput voit ostaa omaksesi Tiketistä. Jokaiselle VIP -lipun ostaneelle toimitetaan sähköpostitse kirjallinen ohjeistus lipun käytöstä viimeistään kaksi viikkoa ennen festivaalia.

VIP-lippuun sisältyy ruokailu. Tästä syystä lippua ei voi maksaa kulttuuriseteleillä, se kun ei kuulu kulttuuriseteliedun piiriin.

Ikäraja

VIP- ja Ruisrock+ -lippujen ikäraja on 18 vuotta. Alle 12-vuotiaat pääsevät kuitenkin vanhempiensa seurassa VIP-alueelle, kunhan heiltä löytyy oma, maksettu lippunsa. Alle 7-vuotiaat pääsevät lipullisen aikuisen mukana ilmaiseksi. Kun noudatte festivaalipassinne akkreditointipisteeltä, varautukaa todistamaan ikänne. Molemmat VIP-alueet ovat anniskelualueita ja myös VIP-vesibussikuljetus saapuu anniskelualueelle.

VIP-lippujen noutaminen

Henkilökohtainen VIP- tai Ruisrock+ -passi ja -ranneke noudetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä, Turun keskustasta, Linnankatu 32:ssa sijaitsevan hotelli Radisson Blu Marina Palacen aulan 2. kerroksesta. Passia noutaessasi saat ruokailuliput (1 lippu per päivä), joilla pääset nauttimaan Ruisrockin VIP-alueen runsaan ja maittavan buffet-pöydän antimista.

Marinan akkreditointipisteen aukioloajat:
Torstaina 2.7. klo 11.00 - 18.00
Perjantaina 3.7. klo 11.00 - 22.00
Lauantaina 4.7. klo 11.00 - 21.00
Sunnuntaina 5.7. klo 11.00 - 19.00

Muistathan varata henkilöllisyystodistuksesi mukaan, passi luovutetaan vain sitä ja Tiketin lippua vastaan. VIP- ja Ruisrock+-passeja ja -rannekkeita ei postiteta etukäteen eikä pelkällä lipulla ole sisäänpääsyä Ruisrockin festivaalialueelle eikä vesibussikuljetukseen. Passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta edes Tiketin lippua vastaan, vaan jokaisen tulee noutaa oma henkilökohtainen VIP- tai Ruisrock+ -passinsa ja -rannekkeensa itse.

Mikäli olet estynyt saapumaan Ruisrockiin, voit lipun nimettynä haltijana tarvittaessa vaihtaa nimen toiseen, tässä tapauksessa ota yhteyttä: vip@ruisrock.fi. Nimimuutokset koskevat vain Tiketistä ostettuja VIP- ja Ruisrock+ -lippuja. Akkreditoinnin kautta hyväksyttyjä VIP-passeja ei ole mahdollista muuttaa, vaan ne ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä. Tiketistä ostettua VIP- tai Ruisrock+ -lippua ei ole mahdollista palauttaa.

Vesibussikuljetus

Ruisrockin VIP-passit oikeuttavat vesibussikuljetukseen Turun keskustasta suoraan festivaalialueelle. Matka vesiteitse kestää noin 25 minuuttia, ja lempeän merituulen puhaltaessa voit samalla ihailla huikean kaunista Aurajoen rantamaisemaa.

Vesibussin lähtölaituri löytyy Martinsillan vierestä osoitteesta Itäinen Rantakatu 46. Laiturille kuljetaan hotelli Marina Palacelta Aurajoen rantaa pitkin noin 600 metriä pois päin keskustasta ja ylittämällä joki Myllysillalta tai Martinsillalta. Vesibussiin pääsee ainoastaan festivaalipassilla ja laivaan noustessa suoritetaan turvatarkastus. Huomioithan, että vesibussiin on hankala päästä pyörätuolilla.

Vesibussit saapuvat Ruisrockin festivaalialueelle ranta-alueen niemenkärjessä olevalle anniskelualueelle ja lähtevät kohti Turun keskustaa samasta paikasta. Liikenteessä on enimmillään ruuhka-aikoina viisi vesibussia.

- Perjantaina 3.7. Keskustasta ensimmäinen lähtö klo 15.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 03.00 

- Lauantaina 4.7. Keskustasta ensimmäinen lähtö klo 12.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 03.00 

- Sunnuntaina 5.7. Keskustasta ensimmäinen lähtö klo 12.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 23.30

Alkoholin tuominen vesibusseihin ja festivaalialueelle on kielletty. Vesibussiin noustessa suoritetaan turvatarkastus. Löydät tietoa turvallisuudesta ja listan kielletyistä esineistä Turvallisuusohjeet-sivuiltamme.


VIP-alueet

VIP-alueita on tänä kesänä kaksi kappaletta, vanha tuttu Ranta-VIP sekä uutuutena Niitty-VIP. Molemmat ovat anniskelualuetta ja niihin on 18 vuoden ikäraja. Maksuvälineinä alueilla käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Ranta -VIP sijaitsee keskellä festivaalialuetta, puisen Paviljonki-rakennuksen ympäristössä. VIP- ja Ruisrock+ -vieraiden käytössä on VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut erikoisbaareineen, vesivessat sekä runsaasti istumatilaa sekä sisällä että ulkona levähdyshetkiä varten. Voit esimerkiksi siemailla samppanjaa tai erikoisoluita ja samalla katsella rauhassa Rantalavan keikkoja.

Niittylavan vierestä löytyy tämän kesän uutuus, Niitty-VIP. Niitty-VIP on päälavaa lähinnä oleva anniskelualue. Baarissa on tarjolla laaja juomavalikoima, ja pääset katselemaan niin Ellie Gouldingin kuin Pharrell Williamsinkin keikkoja leppoisasti lähietäisyydeltä. Niitty-VIPistä löytyy ilmainen wifi-yhteys sekä istuma-lounge, jonka voit varata vaikkapa yksityistilaisuuksiin, kysy lisää festivaalitoimistosta.

VIP-alueet ovat avoinna:
- Perjantaina 3.7. klo 16.00-02.00
- Lauantaina 4.7. klo 13.00-02.00 (Niitty-VIP avautuu lauantaina klo 17.00)
- Sunnuntaina 5.7. klo 13.00-23.00
Baari lopettaa tarjoilun puoli tuntia ennen alueen sulkeutumista.

VIP-buffet

Jokaiseen ostettuun VIP- ja Ruisorck+-lippuun sisältyy yksi ruokailu Ranta-VIPIN buffetissa per päivä. Herkullisen VIP-buffetin toteuttaa ravintola Ilves.

VIP-buffetissa ruokaillaan ruokalippua vastaan. Ruokaliput luovutetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä festivaalipassin noutamisen yhteydessä.

Ranta-VIPIN buffet on avoinna:
- Perjantaina 3.7. klo 16.00-21.00
- Lauantaina 4.7. klo 13.00-21.00
- Sunnuntaina 5.7. klo 13.00-19.00

Buffet-menu:
-Falafelpihvit ja kasvistagine  (L,G,V)
-Pintasavustettu piparjuurilohi (L,G)
-Hitaasti paahdettu, balsamicoglaseerattu luomupossunniska sekä lämmin coleslaw (L,G)
-Timjamivoissa paistetut varhaisperunat (VL,G)
-Sinappi- ja tyrnisilliä sekä Maalahden limppua (L)
-Pielisen savusärkeä, marinoitua punasipulia ja Åbyn näkkäriä (L)
-Paahdettua punajuurta, lipstikkaa & piparjuurta (L,G)
-Tabbulehsalaattia ja granaattiomenaa (L)
-Peruna-fenkolisalaattia (L,G,V)
-Villisikapyöryköitä ja hummusta (L,G)
-Perinteistä liha- ja kaalipiirakkaa sekä punajuurisinappia (VL)
-Härkäpastramia ja raparperichutneya (L,G)

Ranta-VIPISTÄ löydät myös Ruisrockin hampurilaiskioskin, joka avaa luukkunsa aina buffetin sulkeuduttua ja tarjoilee yöruokaa aina VIP-alueen sulkeutumiseen saakka.